Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 2-10-2001

Politieberichten district Eemland noord, 09.15 uur
Snelheidscontrole

BAARN Door de politie werd op maandagochtend 1 oktober met behulp van laserapparatuur, een snelheidscontrole gehouden op de Amsterdamsestraatweg. Tijdens de controle werden 83 bestuurders met hun voertuig gemeten. Van dit aantal reden 6 bestuurders met hun voertuig sneller als de toegestane maximum snelheid van 80 km/h. De hoogste snelheid bleek 122 km/h te zijn.

Aanhouding bromfietsdief

BAARN Op maandagavond 1 oktober, zag een getuige dat er een bromfiets werd weggenomen aan de Maatkampweg. Van de dader werd een goed signalement doorgegeven. De gewaarschuwde politie kwam op de Dotterbloemlaan de bedoelde bromfiets tegen. De bestuurder reed zonder verlichting op de bromfiets en voldeed aan het opgegeven signalement. De verdachte, een 14-jarige inwoner van Bunschoten-Spakenburg, werd aangehouden en ingesloten aan het politiebureau.

Vernieling

BAARN Op maandagavond 1 oktober werd de politie gewaarschuwd in verband met vernielingen die werden gepleegd aan een woning aan de Abel Tasmanstraat. De vermoedelijke daders waren na de vernielingen weggelopen en in een auto gestapt. De politie zag de bedoelde auto wegrijden door de Zuiderstraat en liet de auto op de Noorderstraat stoppen.

De inzittenden, twee mannen van 49 en 48 jaar oud en beiden inwoners van Amersfoort, werden aangehouden en voor nader onderzoek meegenomen naar het politiebureau. Van de woning bleken ruiten vernield te zijn. De 46-jarige bewoner deed aangifte. Vermoedelijk is een zakelijk geschil de aanleiding voor de vernielingen.

Deel: ' Politieberichten district Eemland noord '
Lees ook