Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 15-09-2001

Politieberichten district Eemland noord, 11.40 uur
Verkeerscontrole

SOEST Op vrijdagmiddag 14 september werd door de politie op de A.P. Hilhorstweg een verkeerscontrole gehouden. Er werd met name gecontroleerd op het inrijverbod/ geslotenverklaring dat op deze weg geldt. Er werden 9 bestuurders staande gehouden en geverbaliseerd. Twee bestuurders krijgen de bekeuring thuis gestuurd. Tevens werd een bromfietser bekeurd voor het niet verzekerd zijn.

Verdachte ontvlucht en weer aangehouden

BUNSCHOTEN SPAKENBURG Op vrijdagavond 14 september werd een verdachte, die ingesloten was aan het politiebureau, door politieagenten overgebracht naar een ander politiebureau in Baarn. Toen de agenten met de verdachte, een 23-jarige inwoner van Amersfoort, het bureau in Bunschoten-Spakenburg verlieten nam de verdachte de benen.

Direct werd een grote zoekactie gehouden, waarbij na enige tijd de verdachte drijfnat van een afdak gehaald kon worden waar hij zich verborgen hield. Hij bleek zich enige tijd in een sloot verstopt te hebben voor hij zich op het afdak verstopte. De verdachte werd hierna alsnog overgebracht naar Baarn en ingesloten.

Onder invloed achter het stuur

BAARN Op zaterdagochtend 15 september, omstreeks half één controleerden surveillerende politieagenten een bestuurder met zijn auto op de Laanstraat. De bestuurder, een 40-jarige inwoner van Baarn, bleek te veel alcohol te hebben gedronken en werd aangehouden. Uit de ademanalyse aan het bureau bleek hij 2,1 promille aan alcohol in zijn lichaam te hebben. Tegen de verdachte werd proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Deel: ' Politieberichten district Eemland noord '
Lees ook