Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 24-08-2001

Politieberichten district Eemland zuid, 9.45 uur
Onverzekerd en niet gekeurd

AMERSFOORT Donderdagavond om half zeven controleerde de politie een auto op de Bergstraat. Toen de bestuurder, een 32-jarige vrouw uit Amersfoort, werd aangehouden bleek de auto onverzekerd rond te rijden en niet gekeurd te zijn. De auto is in beslag genomen en tegen de vrouw is voor beide overtredingen proces verbaal opgemaakt.

Aanrijding letsel

AMERSFOORT - Donderdagavond vond er op de Grote Sint Jansstraat/ De Kamp een aanrijding plaats. Een 26-jarige inwoner van Amersfoort reed over de Kamp en is achteruit gereden. Daarbij reed hij een 56-jarige vrouw uit Amersfoort letterlijk omver, waardoor zij met haar hoofd op de straat terecht kwam. De vrouw is door de ambulance naar het Lichtenberg ziekenhuis vervoerd voor onderzoek. De bestuurder kon ter plaatse worden aangehouden in verband met zijn gevaarlijke rijgedrag.

Twee winkeldieven aangehouden

AMERSFOORT Donderdagmiddag om half zes zag het personeel van een winkel aan de Langestraat twee mannen lingerie ontvreemden. Het personeel kon de twee mannen, een 37-jarige inwoner van Amersfoort en een 37-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, overdragen aan de politie. Beide zijn aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. De lingerie had een waarde van 270 gulden.

Rijden onder invloed

AMERSFOORT In de nacht van donderdag op vrijdag om kwart voor drie controleerden surveillerende agenten een bestuurder van een auto op het gebruik van alcohol. De vrouw, een 43-jarige inwoner van Amersfoort, moest een blaastest doen, deze wees uit dat de vrouw teveel gedronken had. Hierop werd zij aangehouden en moest meekomen naar het bureau voor een ademanalysetest. De vrouw had een alcoholpromillage van 0,65 in haar lichaam. Dat leverde haar een rijverbod van één uur en een boete van 410 gulden op.

Deel: ' Politieberichten district Eemland Zuid (Utrecht) '
Lees ook