Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 22-08-2001

Politieberichten district Eemland zuid, 9.25 uur
Aanrijding

AMERSFOORT Dinsdagmiddag om kwart voor twee vond er op de Stichtse Rotonde een aanrijding plaats. Een 26-jarige man uit Zomergem (België) reed, komende uit de richting van de Daan Fockemalaan, in de richting van de Heijelaan. Bij het oversteken van de Utrechtseweg bij de Stichtse Rotonde, verleende de man geen voorrang aan een 29-jarige bestuurster uit Deventer. Een aanrijding was het gevolg.

De voertuigen kwamen via de naastgelegen betonblokken in de berm tot stilstand. De man uit België werd door de ambulance naar het Lichtenberg ziekenhuis vervoerd, daar bleek dat hij een hersenschudding had opgelopen. De vrouw uit Deventer hield aan het ongeval geen letsel over. Beide voertuigen zijn met flinke schade weggesleept.

Algemene verkeerscontrole

AMERSFOORT Dinsdagochtend heeft de politie in Amersfoort een algemene verkeerscontrole gehouden. In totaal kregen vier bestuurders een proces verbaal uitgereikt. Eén bestuurder voor het rijden door rood licht, één voor te hard rijden, één voor het rijden zonder helm en één voor het ontbreken van een geldig bromfietscertificaat.

Deel: ' Politieberichten district Eemland zuid '
Lees ook