Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 21-09-2001

Politieberichten district Eemland zuid, 08.45 uur
Winkeldieven aangehouden

AMERSFOORT- Op donderdagmiddag werd een 22-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats aangehouden in een winkel gelegen aan de Langestraat. De man trok in de winkel een bodywarmer aan en liep zonder deze te betalen de winkel uit. Winkelpersoneel zag dit en waarschuwde de politie. De man werd aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Een paar uur later werd een 30-jarige man uit Ommen aangehouden nadat hij een kledingsstuk wilde meenemen zonder deze te betalen.Winkelpersoneel zag de man met een trainingspak een paskamer ingaan. Vanuit deze paskamer hoorde het personeel knipgeluiden. Bij controle bleek dat de man de beveiligingslabels driftig aan het doorknippen was. De man werd aangehouden en overgedragen aan de politie. Onderzoek wees uit dat de man nog meer gestolen kleding bij zich had afkomstig uit verschillende winkels in Amersfoort.

Verkeerscontroles

AMERSFOORT- Op de scholierenroute (Bosweg, Arnhemseweg, Daltonstraat, Utrechtseweg) werd donderdagmiddag verkeerstoezicht gehouden. In totaal kregen 16 scholieren een bekeuring voor het negeren van het rode licht, rijden zonder helm en niet voldoende rechts houden.

LEUSDEN- Op vrijdagochtend werd er een roodlichtcontrole gehouden op de kruising Arnhemseweg/Maanweg. In totaal kregen 13 bestuurders een bekeuring voor het negeren van het rode verkeerslicht.

Deel: ' Politieberichten district Eemland zuid '
Lees ook