Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 4-09-2001 Politieberichten district Heerlen (RKey; 15.45 u) Dinsdag, 4 september 2001

District Heerlen

Heerlen; hennepkwekerijen
Bij controle vanmorgen, dinsdagmorgen in een woning aan de Eikstraat in Heerlen trof de politie in de kelder en in een ruimte op een bovenverdieping een hennepkwekerij aan met totaal zon 420 hennepplanten. Die werden samen met de aangetroffen apparatuur, zoals groeilampen, transformatoren, ventilatoren, afzuigapparaten en transformatoren inbeslaggenomen. Tegen de bewoner maakt de politie proces-verbaal op.
Ook tegen de bewoner van een woning aan de Schandelerboord in Heerlen maakt de politie proces-verbaal op. Bij controle vanmiddag in diens woning trof de politie op zolder een hennepkwekerij aan met totaal ruim 290 hennepplanten. Die werden samen met de aanwezige apparatuur (groeilampen, transformatoren etc.) inbeslaggenomen. De politie die aanwijzingen had dat in beide woningen hennep werd gekweekt, ging vandaag dan ook controleren.

Schimmert; snelheidscontroles
De politie heeft vandaag / dinsdag radarsnelheidscontroles gehouden op de Kleverstraat (Groot Haasdal) en op de Bekerbaan in Schimmert. Daarbij werden totaal 817 voertuigbestuurders gecontroleerd. Daarvan hebben totaal 80 voertuigbestuurders de terplaatse geldende maximusnelheid (50 km p/u) overtreden. Twintig voertuigbestuurders werden terplaatse bekeurd en de overige zestig voertuigbestuurders krijgen de bekeuring thuisgestuurd. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 75 km p/u.

Deel: ' Politieberichten district Heerlen hennepkwekerijen '
Lees ook