Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 16-08-2001 Politieberichten district Heerlen (RKey; 13.15 u) Donderdag, 16 augustus 2001

District Heerlen

Heerlen; rijbewijs ingevorderd
De politie heeft het rijbewijs ingevorderd van een 24-jarige automobilist uit Landgraaf en maakt proces-verbaal tegen hem op verdenking van verkeersgevaarlijk rijgedrag met een aanrijding als gevolg. Afgelopen woensdagmiddag omstreeks 15.30 uur vond op de Voskuilenweg in Heerlen een aanrijding plaats (kop/staart, geen gewonden). Bij nader onderzoek door de politie kreeg die vermoedens dat de aanrijding was veroorzaakt door het verkeersgevaarlijke rijgedrag van de Landgraafse automobilist. Die had zich vermoedelijk eerder bij een verkeerslicht op de Groene Boord kwaad gemaakt op het rijgedrag van de andere automobilist, een 43-jarige man uit Oirsbeek (reed, toen het verkeerslicht groen licht uitstraalde kennelijk in de ogen van de Landgraafse automobilist niet snel genoeg door). De Landgraafse automobilist reed de Oirsbeekse automobilist achterna waarbij hij hem op de Voskuilenweg met zijn auto inhaalde/passeerde en toen plotseling fors remde. De Oisbeekse automobilist kon een aanrijding niet meer voorkomen en botste tegen de achterzijde van de auto van de Landgraafse automobilist. De politie heeft de Landgraafse automobilist aangehouden en voor nader onderzoek overgebracht naar het politiebureau. De politie vorderde het rijbewijs in van de verdachte en maakt proces-verbaal tegen hem op.

Brunssum; inbraak
Afgelopen woensdagavond, vermoedelijk tussen 19.00 en 20.30 uur werd ingebroken in een woning aan de Koperslager in Brunssum. Inbrekers zijn door vernieling van een voordeurruit de woning binnengedrongen en hebbe n de stereo-installatie, een tv-toestel en een telefoontoestel gestolen. Bij de politie is aangifte gedaan en die stelt een onderzoek in.

Deel: ' Politieberichten district Heerlen Limburg-Zuid '
Lees ook