Korps: Limburg-Zuid, plaats: 17-08-2001
Politieberichten district Heerlen (TW, 13.35u) Vrijdag 17 augustus 2001

Hoensbroek, aanrijding met letsel
Donderdag 16 augustus vond omstreeks 19.45 uur op de Hommerterweg in Hoensbroek een aanrijding plaats tussen de bestuurder van een bromfiets en een personenauto. De bestuurder van de bromfiets, een 28-jarige inwoner uit Brunssum werd per ambulance met onbekend letsel overgebracht naar Atrium Medisch Centrum te Heerlen. De bromfiets werd volledig beschadigd.

Nuth, Fransman aangetroffen met traangas
Op donderdag 16 augustus, omstreeks 20.00 uur werd op de Geitenweg in Nuth een personenauto met een Frans kenteken gecontroleerd. In de auto werd een kleine hoeveelheid weed en een busje traangas aangetroffen. Zowel de weed als traangas werden in beslag genomen.

Heerlen, Rijden onder invloed van alcohol en mogelijk andere stoffen. Op vrijdag 17 augustus omstreeks 05.00 uur zagen collegas op de Limburgiastraat te Heerlen een personenauto slingerend over de weg rijden. Nadat de bestuurder was staande gehouden ontstond het vermoeden dat de bestuurder onder invloed van alcohol houdende drank en mogelijk andere stoffen stond. Tijdens het transport naar het politiebureau gedroeg de verdachte zich erg agressief en vernielde hierbij de verlichting en de plafondbekleding van de dienstauto. Aangekomen op het politiebureau weigerde de verdachte mee te werken aan een bloedonderzoek. Terzake de diverse overtredingen zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Deel: ' Politieberichten district Heerlen Limburg-Zuid '
Lees ook