Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 4-09-2001 Politieberichten district Heerlen (RKey; 13.15 u) Dinsdag, 4 september 2001

District Heerlen

Heerlen; onder invloed
Bij controle afgelopen nacht, maandag op dinsdagnacht op de Passartweg in Heerlen van een 55-jarige automobilist uit die plaats, bleek dat de Heerlenaar onder invloed achter het stuur van zijn auto zat. Ademanalyse wees uit dat hij ruim 1,8 promille alcohol in zijn bloed had. Daarnaast bleek ook dat de Heerlenaar geen rijbewijs heeft. De politie maakt proces-verbaal op tegen de verdachte.

Heerlen; aanrijding
Afgelopen maandagmorgen vond op de Palemigerboord in Heerlen een (kop/staart) aanrijding plaats. Een 31-jarige automobilist uit Heerlen botste met zijn auto tegen de achterzijde van en auto, bestuurd door een 19-jarige man eveneens uit Heerlen die moest stoppen omdat andere autos voor hem ook waren gestopt. Vervolgens botste die met zijn auto tegen de achterzijde van weer een andere auto. Twee inzittenden (een 48-jarige man uit Oirsbeek en een 19-jarige jongevrouw uit Heerlen) werden met nekklachten voor nader medische controle overgebracht naar het ziekenhuis in Heerlen. Bleek dat de 31-jarige Heerlense automobilist geen geldig rijbewijs heeft en dat de auto waarin hij reed niet is verzekerd. De Heerlenaar werd aangehouden en voor nader onderzoek overgebracht naar het politiebureau. De auto werd inbeslaggenomen en afgesleept. De politie maakt proces-verbaal op tegen de verdachte.

Brunssum; aangehouden
Afgelopen maandagmiddag kreeg de politie een melding van argwanende getuigen dat op de Ouverbergstraat in Brunssum een tweetal mannen uit een auto waren gestapt en vervolgens met achterlating van de auto er vandoor liepen richting Brunsummerheide. De politie die meteen terplaatse ging trof er een op 1 september jl. in Landgraaf gestolen auto aan. Het voertuig werd voor nader onderzoek afgesleept. De politie die meteen op onderzoek uitging trof in de omgeving twee mannen aan die voldeden aan de opgegeven signalementen. Beide verdachten werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na onderzoek kwam een van hen, een 23-jarige man uit Landgraaf in beeld op verdenking van betrokkenheid bij de diefstal van de auto. De ander werd na verhoor in vrijheid gesteld. De politie stelt verder onderzoek in.

Deel: ' Politieberichten district Heerlen Limburg-Zuid '
Lees ook