Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 13-09-2001 Politieberichten district Heerlen (RKey; 09.45 u) Donderdag, 13 september 2001

District Heerlen

Hoensbroek; rijbewijs ingevorderd
De politie heeft afgelopen woensdagavond thuis in zijn woning in Hoensbroek een 58-jarige man aangehouden. Die wordt ervan verdacht met zijn auto die woensdagavond vlakbij zijn woning tegen een lichtmast te zijn gebotst en vervolgens gewoon naar huis te zijn doorgereden. Bleek dat de verdachte onder invloed was. Ademanalyse wees uit dat hij ruim 1,9 promille alcohol in zijn bloed had. De politie die de Hoensbroekenaar verdenkt van doorrijding na een aanrijding en het onder invloed besturen van zijn auto/motorvoertuig, heeft het rijbewijs van de verdachte ingevorderd en stelt verder onderzoek in.

Klimmen/Vaesrade; snelheidscontroles
De politie heeft afgelopen woensdagmiddag en avond radarsnelheidscontroles gehouden in Vaesrade en op de Putweg in Klimmen. Totaal werden 1.104 voertuigbestuurders gecontroleerd. Daarvan hebben totaal 202 voertuigbestuurders de terplaatse geldende maximumsnelheid overtreden. Een aantal voertuigbestuurders werd terplaatse bekeurd en de overigen krijgen de bekeuring thuisgestuurd. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 92 km p/u.

Deel: ' Politieberichten district Heerlen (RKey; 09.45 u) '
Lees ook