Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 18-08-2001 Politieberichten district Heerlen (RKey; 16.00 u) Zaterdag, 18 augustus 2001

District Heerlen

Heerlen; verkeersslachtoffer overleden
Afgelopen vrijdag is in het Atriumziekenhuis in Heerlen een 52-jarige man uit Heerlen overleden. Het slachtoffer was afgelopen woensdagmiddag, 15 augustus jl. op zijn fiets ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval met een vrachtauto op de kruising Schaesbergerweg en de Glasmeyweg in Heerlen. De politie is nog bezig met het onderzoek naar de precieze oorzaak en toedracht van de aanrijding die woensdagmiddag.

Heerlen; gewond
Afgelopen vrijdagavond omstreeks 21.00 uur kwamen op de Imstenraderweg in Heerlen de 17-jarige bestuurder van een bromfiets uit Heerlen met zijn 17-jarige duopassagier, eveneens uit Heerlen met de bromfiets ten val. Beiden raakten daarbij gewond en werden overgebracht naar het ziekenhuis. Een van hen had zijn sleutelbeen gebroken en de ander had gelukkig alleen enkele schaafwonden opgelopen.

Heerlen; doorgereden
Afgelopen nacht, vrijdag op zaterdagnacht omstreeks 02.30 uur vond op de Bredastraat in Heerlen een aanrijding plaats waarbij een automobilist met zijn auto tegen een geparkeerde auto was gebotst. De veroorzaker van de aanrijding heeft vervolgens de plaats van aanrijding verlaten. Bij het ingestelde onderzoek heeft de politie vannacht thuis bij zijn woning in Eygelshoven een 21-jarige jongeman als verdachte aangehouden. Die heeft de aanrijding/doorrijding inmiddels bekend en de politie stelt verder onderzoek in.

Heerlen; ingebroken
Vanmorgen, zaterdagmorgenvroeg werd een inbraak ontdekt in de kantine van een sport/speelgelegenheid aan de Maasstraat in Heerlen. Inbrekers zijn via de achterzijde het pand binnengedrongen en hebben drank, cds, de stereo-installatie en enkele brandblussers gestolen. Bij de politie is aangifte gedaan en die stelt een onderzoek in. Bewoners van een woning aan de Eoceenstraat in Heerlen ontdekten afgelopen vrijdagavond bij thuiskomst dat was ingebroken. De inbrekers zijn de woning vrijdagavond via de achterzijde binnengedrongen en hebben allerlei goederen gestolen (red; niet bekend wat er allemaal precies is gestolen). De politie stelt een onderzoek in.

Deel: ' Politieberichten district Heerlen (RKey; 16.00 u) '
Lees ook