Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 28-08-2001 Politieberichten district Heerlen (RKey; 15.15 u) Dinsdag, 28 augustus 2001

District Heerlen

Heerlen; gestolen fietsen
Afgelopen maandagavond kreeg de politie een melding van een alerte getuige dat hij op de Coriovallumstraat in Heerlen enkele mannen zag lopen die een fiets droegen. De politie die dat niet vertrouwde ging op onderzoek uit. Ze trof er een afgesloten fiets aan waarna vervolgens in de omgeving drie mannen (28/30/34) uit Kerkrade en Heerlen (voldeden aan de opgegeven signalementen) werden aangehouden op verdenking van (betrokkenheid) bij een mogelijke fietsdiefstal. De fiets werd voor nader onderzoek inbeslaggenomen. Een van de aangehouden verdachten bleek verdovende middelen bij zich te hebben (totaal bijna 7 gram heroine en cocaine) die inbeslaggenomen werden. De drie verdachten werden overgebracht naar het politiebureau en de politie stelt een nader onderzoek in.
Afgelopen maandagavond kreeg de politie een melding dat op de Spoorsingel in Heerlen iemand een fiets had gestolen. De gewaarschuwde politie die meteen in de omgeving op onderzoek uitging trof vervolgens op de Spoorsingel een 30-jarige fietser uit Heerlen aan die voldeed aan het opgegeven signalement. De fiets die de man bij zich had werd voor nader onderzoek inbeslaggenomen. De verdachte werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij werd ingesloten. De politie stelt een nader onderzoek in.

Voerendaal; quads gestolen
Afgelopen maandagmiddag kreeg de politie een melding van diefstal van quads. Bleek dat dieven die maandagmiddag tussen 12.30 en 13.00 uur bij een woning aan de Clermontstraat in Voerendaal twee vierwielige quads hadden gestolen die achterom stonden gestald. Een quad (merk Aeon) is geel van kleur en de ander (Adly Fox) is blauw. Bij de politie is aangifte gedaan van de diefstal.

Hoensbroek; ingebroken
Afgelopen maandagmorgen werd een inbraak ontdekt in een bedrijf aan de Wijngaardsweg in Hoensbroek. Bleek dat inbrekers het afgelopen weekend via het dak het bedrijfspand waren binnengedrongen en geld hadden gestolen. Bij de politie werd aangifte gedaan en die stelt een onderzoek in.

Deel: ' Politieberichten district Heerlen '
Lees ook