Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 13-08-2001 Politieberichten district Heerlen (RKey; 14.30 u) Maandag, 13 augustus 2001

District Heerlen

Heerlen; aangehouden
Afgelopen zondagmiddag kreeg de politie een melding dat er op de Spoorsingel in een geparkeerde auto werd ingebroken. De politie die terplaatse ging heeft er twee mannen (19 / 34), een zonder vaste woon of verblijfplaats en de ander uit Keulen (D), aangehouden. Die worden verdacht van een inbraak in een aldaar geparkeerde auto. Bleek dat zij allerlei spullen zoals een autotelefoon, parfum, telefoonkaarten, een verrekijkerbij zich hadden die afkomstig waren van de auto-inbraak. De spullen werden inbeslaggenomen en beide aangehouden verdachten werden overgebracht naar het politiebureau waar ze werden ingesloten. De politie stelt een nader onderzoek in.

Hoensbroek; onder invloed
Bij controle afgelopen nacht, zonndag op maandagnacht op de Marktstraat in Hoensbroek van een 37-jarige automobilist uit Hoenbroek bleek dat de man onder invloed achter het stuur van zijn auto zat. Ademanalyse wees uit dat hij ruim 1,5 promille alcohol in zijn bloed had. Bleek ook dat de verdachte geen geldig rijbewijs heeft. De politie maakt proces-verbaal op tegen de verdachte.

Hoensbroek; ingebroken
Vanmorgen, maandagmorgenvroeg kreeg de politie een melding dat was ingebroken in een opticien aan de Kouvenderstraat in Hoensbroek. Bleek dat inbrekers de toegangsdeur van de winkel hadden vernield. Het is nog niet duidelijk wat er precies is gestolen, dat moet nog worden nagekeken.

Voerendaal; inbraak
Afgelopen nacht, zondag op maandag nacht omstreeks 04.30 uur is ingebroken in het gemeentehuis aan het Raadhuisplein in Voerendaal. Inbrekers zijn via de achterzijde het gemeentehuis binnengedrongen en hebben een tweetal printers gestolen.

Deel: ' Politieberichten district Heerlen '
Lees ook