Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 16-10-2001 Politieberichten district Heerlen (RKey; 13.15 u) Dinsdag, 16 oktober 2001

District Heerlen

Heerlen; aanrijding
Afgelopen maandagmorgen omstreeks 11.15 uur vond op de Heerlerbaan in Heerlen een aanrijding plaats. Een 35-jarige bestuurster van een motorfiets uit Heerlen botste bij een inhaalmanoeuvre tegen een linksafslaande auto, bestuurd door 49-jarige man uit Heerlen. De Heerlense vrouw kwam ten val en raakte gewond. Zij werd met een gebroken schouder en een gebroken arm overgebracht naar het ziekenhuis. De politie stelt een nader onderzoek in naar de precieze oorzaak/toedracht van de aanrijding.

Heerlen; gestolen auto
De politie trof vanmorgen, dinsdagmorgenvroeg op de Gasthuisstraat in Heerlen een auto aan welke bleek te zijn gestolen. De auto werd voor nader onderzoek afgesleept/veiliggesteld. Bij het ingestelde onderzoek kreeg de politie aanwijzingen dat een 35-jarige man uit Brunssum vanmorgen mogelijk in deze gestolen auto had gereden. De politie die op onderzoek uitging trof de verdachte vanmorgen op de Hoppenhof aan waarop hij meteen werd aangehouden. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau waar hij werd ingesloten. De politie stelt een nader onderzoek in.

Hoensbroek; ingebroken
Afgelopen maandagmorgen werd een inbraak ontdekt in een bedrijf/kantoor aan de De Koumen in Hoensbroek. Inbrekers zijn het afgelopen weekend via een ruit het pand binnengedrongen en hebben een airco, een computer, een printer en enkele cds gestolen. Bij de politie is aangifte gedaan en die stelt een onderzoek in.

Klimmen; verkeerscontrole
De politie (het Verkeershandhavingsteam) heeft afgelopen maandagavond op de Klimmenderstraat in Klimmen een verkeerscontrole gehouden. Totaal 27 voertuigbestuurders werden bekeurd. De geconstateerde overtredingen waren het overschrijden van de terplaatse maximaal toegestane snelheid, het niet dragen van de autogordel en het niet bij zich hebben van de vereiste (voertuig)papieren.

Deel: ' Politieberichten district Heerlen '
Lees ook