Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 18-08-2001

Politieberichten district Heuvelrug, 15.00 uur
Man keert zich tegen politie

VEENENDAAL De politie werd vrijdagavond omstreeks kwart voor twaalf voor bemiddeling in een burenconflict naar de dr. Colijnstraat gezonden.

Tijdens de bemiddeling keerde een 47-jarige man zich tegen de politie. Hierbij haalde hij een mes tevoorschijn. Een agent die zich bedreigd voelde, trok zijn wapenstok om de man onder controle te krijgen. Hij heeft hiermee niet geslagen. Een familielid van de man nam hem mee zijn woning in. Daar werd de 47-jarige man even later door de politie aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het bureau.

Auto te water

WIJK BIJ DUURSTEDE Om kwart voor elf vrijdagavond werd de politie gezonden naar de Wijkersloot waar een auto uit de bocht gevlogen zou zijn. Daar aangekomen zagen de agenten dat de auto in het water terecht was gekomen. Beide inzittenden, mannen van 20 en 16 jaar uit Wijk bij Duurstede, waren reeds zelfstandig uit de auto gekomen en aan wal geklommen. De 20-jarige man is met letsel (soort letsel is onbekend bij de politie) overgebracht naar het Anthonius Ziekenhuis in Nieuwegein. De politie onderzoekt hoe de auto in het water is gekomen.

Deel: ' Politieberichten district Heuvelrug, 15.00 uur '
Lees ook