Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 6-09-2001 Politieberichten district Kerkrade (RKey; 13.00 u) Donderdag, 6 augustus 2001

District Kerkrade

Kerkrade; gestolen motor
De politie heeft afgelopen woensdagmiddag thuis bij zijn woning in Kerkrade een 42-jarige man aangehouden. Die had bij een bedrijf elders in Kerkrade een motor te koop aangeboden, echter de bedrijfsmedewerkers waren daar niet op ingegaan. De politie die dat niet vertrouwde stelde een onderzoek in waarbij de Kerkradenaar in beeld kwam. Bij verder onderzoek trof de politie in de struiken aan de Parallelweg een motor aan die in Duitsland is gestolen. De aangehouden Kerkradenaar werd overgebracht naar het politiebureau waar hij werd ingesloten. De motor werd inbeslaggenomen. De politie stelt een nader onderzoek in naar de precieze herkomst van de motor en de mate van betrokkenheid / rol van de verdachte daarbij.

Landgraaf; ingebroken
Afgelopen woensdagmiddag werd een inbraak ontdekt in een woning aan de Rimburgerweg in Landgraaf. Inbrekers zijn die woensdag door forcering van een raam de woning binnengedrongen en hebben deze doorzocht. Gestolen werden een videorecorder, een videocamera, sieraden en geld. Bij de politie is aangifte gedaan en die stelt een onderzoek in.

Deel: ' Politieberichten district Kerkrade Limburg-Zuid '
Lees ook