Korps: Limburg-Zuid, plaats: Kerkrade 27-07-2001 Politieberichten district Kerkrade
Vrijdag 27 juli 2001 - 13.35 uur

Landgraaf; hardleerse bestuurder
Donderdag 26 juli zag de politie om 13.20 uur een 35-jarige man uit Landgraaf in een auto over de Kleikoelenweg in Landgraaf rijden. Omdat bij de politie bekend was dat hij in het verleden al twee keer eerder bekeurd was voor het rijden zonder rijbewijs waarbij hij tevens alcohol gedronken, werd nu in overleg met Justitie besloten zijn auto in beslag te nemen. Tegen hem wordt weer proces-verbaal opgemaakt.

Landgraaf; masturberende man
Bij het uitlaten van haar hond werd een 44-jarige vrouw uit Landgraaf donderdag 26 juli om 18.30 uur op de Hofstraat in die plaats nabij de ingang naar Megaland geconfronteerd met een man die geen broek aan had en masturbeerde. Toen de geschrokken vrouw hem toeriep de politie te bellen, pakte hij zijn broek op en rende weg in de richting van de bossage. De verdachte wordt omschreven als een man van ongeveer 30-35 jaar, donker kort geknipt haar en was brildragend. Hij droeg een donkergrijs T-shirt.

Landgraaf; alcohol in het verkeer
Vrijdag 27 juli werd om 00.30 uur op de Hoogstraat een 34-jarige autobestuurder uit Landgraaf gecontroleerd. De man bleek gedronken te hebben. De blaastest gaf een promillage aan van 1,35 reden waarom het rijbewijs van de man direct ingevorderd werd. Bij controle van zijn personalia bleek dat hij nog een geldboete had open staan van f. 168,75. Nadat hij dit bedrag betaald had en er tegen hem proces-verbaal was opgemaakt, werd hij weer in vrijheid gesteld. Om 02.30 uur werd op het Surinameplein in Landgraaf een 23-jarige autobestuurder gecontroleerd. Ook deze man bleek gedronken te hebben. Hij bleek een alcoholpromillage van 0,65 te hebben. Daarvoor kreeg hij een boete opgelegd van f. 410,-. Een taxirit zou zeker goedkoper zijn geweest!

(Bureau Voorlichting district Kerkrade; 045 - 400 20 06)

Deel: ' Politieberichten district Kerkrade '




Lees ook