Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 5-10-2001 Politieberichten district Kerkrade (RKey; 15.30 u) Vrijdag, 5 oktober 2001

District Kerkrade

Kerkrade; zakkenrollerij Twee vrouwen (42 / 46) uit Kerkrade hebben afgelopen donderdagmiddag bij de politie aangifte gedaan van zakkenrollerij op de Markt in Kerkrade die donderdagmiddag. Bleek dat onbekendende beurs van beide vrouwen uit de tas hadden gestolen. In de beurs van de 42-jarige vrouw bevonden zich een bankpasje en een geldbedrag van ongeveer vijfendertig gulden en in de beurs van de andere (46-jarige) vrouw bevonden zich eveneens een bankpasje en een geldbedrag van ruim honderd gulden.

Landgraaf; inbraak
Bewoners van een woning aan de Vlekkenkamp in Landgraaf ontdekten bij thuiskomst afgelopen donderdagmiddag omstreeks 16.30 uur dat was ingebroken. Inbrekers zijn via de achterzijde de woning binnengedrongen en hebben meerdere vertrekken in de woning doorzocht. Het is nog niet geheel duidelijk wat er allemaal is gestolen (moet nog precies worden nagegaan) maar in ieder geval werden sieraden gestolen. De politie stelt een onderzoek in.

Wijlre; inbreker in woning
Bewoners van een woning aan de Kerkstraat in Wijlre bespeurden afgelopen donderdagavond omstreeks 22.30 uur onraad in de woning. Toen zij naar beneden gingen om poolshoogte te nemen, liep plotseling een inbreker langs hen door. Die maakte via een raam dat hij wegkwam. Bleek dat de inbreker die via een (ander) raam de woning was binnengedrongen en ongeveer een zestigtal gulden had gestolen. Bij de politie werd aangifte gedaan en die stelt een onderzoek in.

Vaals; tas gestolen
Een 31-jarige vrouw uit Epen heeft bij de politie aangifte gedaan van diefstal van haar tas. Het slachtoffer was afgelopen donderdagmiddag aan het winkelen in een winkel aan de Maastrichterlaan in Vaals toen, vermoedelijk in een onbewaakt ogenblik iemand kans haar tas te stelen welke in een mandje onder haar kinderwagen lag. Dat ontdekte het slachtoffer toen ze bij de kassa wilde afrekenen. In de gestolen tas bevonden zich papieren, een gsm en twee beurzen.

Deel: ' Politieberichten district Kerkrade '
Lees ook