Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 9-10-2001 Politieberichten district Kerkrade (RKey; 14.40 u) Dinsdag, 9 oktober 2001

District Kerkrade

Kerkrade; op gestolen bromfiets
Het op het fietspad tegen het verkeer in rijden door een 17-jarige bromfietsbestuurder uit Heerlen, trok afgelopen maandagmiddag op de Locht in Kerkrade de aandacht van de politie. De politie wilde de bromfietsbestuurder controleren, echter die negeerde het door de politie gegeven stopteken en trachtte zich met verhoogde snelheid aan een controle te onttrekken. De politie wist de jongeman echter snel tot stoppen te bewegen en te controleren waarbij bleek dat de bromfiets als gestolen stond gesignaleerd (begin september in Heerlen gestolen). De bromfiets werd inbeslaggenomen en de verdachte werd overgebracht naar het politiebureau waar hij werd ingesloten. De politie stelt een nader onderzoek in.

Landgraaf; verkeerscontroles
De politie heeft afgelopen maandagmoren en maandagavond verkeerscontroles gehouden op de Pasweg (maandagmorgen) en op de Maastrichterlaan en Brunssummerweg in Landgraaf (maandagavond). Totaal werden 22 voertuigbestuurders bekeurd ondermeer terzake het door het voor hen rode verkeerslicht rijden en het overschrijden van de terplaatse maximaal geldende snelheid.

Deel: ' Politieberichten district Kerkrade '
Lees ook