Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 19-09-2001 Politieberichten district Kerkrade (HP 15.25 uur) Woensdag 19 september 2001

Gulpen, snelheidscontrole:
In de gemeente Gulpen zijn dinsdag 18 september 2001 tussen 16.00 en 23.00 uur op drie verschillende plaatsen op de Rijksweg snelheidscontroles gehouden. In het totaal werd de snelheid gemeten van 1008 motorvoertuigen waarvan 45 bestuurders harder reden dan de toegestane snelheid. De hoogste snelheid werd gemeten van een motorrijder die 172, gecorrigeerd 166 km per uur reed. Deze reed 86 km per uur te hard (zie persberichten Maastricht). Alle overtreders krijgen het proces-verbaal thuis gestuurd.

Kerkrade, woninginbraak:
Tussen maandag 17 september 23.00 uur en dinsdagavond 18 september 19,15 uur heeft in een woning aan de Ailbertuslaan te Kerkrade een inbraak plaatsgevonden. De toegang tot de woning werd verkregen na het verbeken van een bovenlicht waarna een raam geopend kon worden. Uit de woning werden een stereo-installatie en een videorecorder ontvreemd. De bewoner heeft van de diefstal aangifte gedaan.

Kerkrade, autos totaal beschadigd;
Op dinsdagavond 18 september 2001 omstreeks 23.10 uur heeft op de Dentgenbachweg te Kerkrade een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een bestelauto. De bestuurder van de bestelauto, een 51 jarige inwoner van Landgraaf, verleende geen voorrang aan een personenauto, bestuurd een 53 jarige inwoner van Ubach Palenberg. Beide autos raakten totaal beschadigd. Beide bestuurders liepen slechts licht letsel op. De bestuurder van de personenauto liet zich onderzoeken in het ziekenhuis maar hij bleek geen ernstig letsel opgelopen te hebben. Hij kon na onderzoek huiswaarts. Beide autos moesten door een bergingsbedrijf worden weggesleept.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politieberichten district Kerkrade '
Lees ook