Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 9-09-2001

Politieberichten district Lekstroom, 11.25 uur
Opstootje tijdens feest

NIEUWEGEIN - Aan de Blokhoeve ontstond in de nacht van zaterdag op zondag een opstootje in een feestruimte.
Drie mannen, 21, 22 en 24 jaar oud (uit Breukelen en Houten) werden aangehouden omdat zij ervan worden verdacht een 22-jarige Amsterdammer te hebben geslagen.Het slachtoffer had letsel in zijn gezicht. Door de beveiliging werden twee mannen aangehouden die aan de politie werden overgedragen. De derde verdachte werd later in de feestzaal herkend door het slachtoffer en kon eveneens worden aangehouden door de politie.
Het drietal werd ingesloten.

Ruzie om een taxi

IJSSELSTEIN Een 23-jarige man uit Nieuwegein en een 36-jarige man uit IJsselstein raakten zondagochtend omstreeks drie uur gewond toen zij met elkaar slaags raakten.
De 23-jarige man moest voor zijn verwondingen worden behandeld in het ziekenhuis.
Hoewel de verklaringen van beide mannen uiteen lopen, hadden de twee vermoedelijk ruzie om een taxi.

Snelheidscontrole

NIEUWEGEIN Aan de Batauweg werd zaterdagmiddag tussen kwart voor drie en kwart voor vier gecontroleerd op snelheid.
Van de 933 passerende autos reden er 127 te hard. De hoogst gemeten snelheid was 93 km/u, ter plaatse is maximaal 50 km/u toegestaan.

Verwaarloosde schapen

NIEUWEGEIN - Zaterdagochtend omstreeks half tien kreeg de politie een melding dat in een weiland aan de Galecopperdijk verwaarloosde schapen liepen.
Ter plaatse gekomen agenten troffen in het weiland twee dode schapen aan in een sloot. Verder zagen zij nog een aantal kreupele dieren in het weiland.
Om de dieren te verzorgen werd de dierenarts gebeld. Tegen de eigenaar van de veestapel zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Deel: ' Politieberichten district Lekstroom, 11.25 uur '
Lees ook