Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 29-08-2001

Politieberichten district Lekstroom, 08.40 uur
Winkeldief aangehouden

HOUTEN Bij en winkel aan de Spoorhaag in Houten werd dinsdagmiddag een vrouw aangehouden voor het stelen van levensmiddelen.

Omstreeks tien voor drie was de 32-jarige vrouw met haar boodschappen bij de kassa aangekomen. Een gedeelte werd op de band gezet en afgerekend een ander gedeelte hield zij in haar tas.

Oplettend winkelpersoneel had de vrouw in de gaten en belde de politie. De vrouw werd aangehouden en overgebracht naar het bureau. Met een proces verbaal werd zij naar huis gestuurd.

Rijden onder invloed

Rijden onder invloed NIEUWEGEIN Tijdens een controle op de Weg naar de Poort werd dinsdagavond een 55-jarige vrouw uit Almere aangehouden voor het rijden onder invloed.

Rond kwart voor twaalf moest de vrouw een blaastest afleggen waaruit bleek dat zij te veel gedronken gehad. De vrouw werd aangehouden en voor een ademanalyse meegenomen naar het bureau.

Uit de ademanalyse bleek dat zij 0,65 promille alcohol in haar lichaam had. Met een rijverbod van een uur en een boete van 410,= werd zij naar huis gestuurd.

Deel: ' Politieberichten district Lekstroom '
Lees ook