Politiebericht Oss 10-08-2001
Politiebericht district Maasland

TE VEEL GEDRONKEN, Oss

Donderdagmiddag is een 37-jarige man uit rosmalen bekeurd. De man reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Omstanders hadden de politie attent gemaakt op de auto waarin de man zat en die in de struiken aan de Gasstraat in Oss was gereden. De bestuurder weigerde mee te werken aan een blaas test. De man kreeg een rijverbod van 12 uur en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Donderdagavond is een 23-jarige man uit Oss bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 3 uur. De controle vond plaats op de Heihoeksingel in Oss.

In de nacht van donderdag op vrijdag is een 26-jarige man uit Oss bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 3 uur. De controle vond plaats op de Geurdenhof in Oss.

In dezelfde nacht werd voor hetzelfde feit ook een 35-jarige automobilist uit Oss bekeurd. De man kreeg een rijverbod van 6 uur. De controle vond plaats op de Hescheweg in Oss.

ILLEGAAL STOKEN, Lithoijen

Donderdagmiddag is een 45-jarige man uit Lithoijen bekeurd. Hij was in Lithoijen aan het stoken, zonder daarvoor de benodigde vergunning te hebben.

SNELHEIDSCONTROLE

Donderdagavond is snelheidscontrole gehouden op de Lithoijensedijk in Lithoijen. Op deze weg waar 80 km/u gereden mag worden, werden 340 voertuigen gecontroleerd. Hiervan bleken er 19 te hard te rijden. De hoogste snelheid was 112 km/u.

Op de Beatrixweg in Teefelen, zijn donderdagavond 360 voertuigen gecontroleerd. Hiervan waren er 7 in overtreding omdat ze harder dan de toegestane 80 km/u reden. De hoogste snelheid was 108 km/u.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politieberichten district Maasland Noord-Brabant '
Lees ook