Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 12-07-2001 Politieberichten district Maastricht (H.P. 14.05) Donderdag 12 juli 2001

Maastricht, woninginbraken:
In de nacht van woensdag op donderdag heeft een inbraak plaatsgevonden in een woning gelegen aan de Holdaal te Maastricht. De inbreker maakte het alarm van een beveiligingsinstallatie onklaar waarna een deur aan de achterzijde van de woning werd geforceerd. De woning werd geheel doorzocht waarbij een kleurentelevisie werd ontvreemd.

In een woning aan de Burgemeester Pijlsstraat te Maastricht heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een inbraak plaatsgevonden. Een deur aan de achterzijde van de woning werd opengebroken waarna de toegang tot de woning werd verkregen. Uit de woning werden twee bromfietsen gestolen.

Eijsden, vrouw mishandeld:
Een 23 jarige vrouw woonachtig te Eijsden heeft donderdagmorgen 12 juli 2001 bij de politie aangifte gedaan dat zij kort daarvoor op de Emmastraat in Eijsden werd aangevallen door een onbekend gebleven man die haar met een mes diverse verwondingen toebracht. Het slachtoffer fietste donderdagmorgen kort voor 05.00 uur over de Emmastraat waar zij een ongeveer 40 jarige man bij de bushalte zag staan. Deze man was ongeveer 1.70 groot en had een mager postuur. Toen het slachtoffer langs de man wilde fietsen sprong deze plotseling op het fietspad waarna hij de vrouw van haar fiets trok. De man bedreigde daarna het slachtoffer met een mes. Bij de daarop volgende worsteling om de man te ontkomen liep de vrouw meerdere krassen op in haar zicht en op haar armen tengevolge van messteken. De kleding van de vrouw werd op meerdere plaatsen geheel kapotgesneden. Op het moment dat een automobilist naderde was de man even afgeleid waarna de vrouw en stevig trap in het kruis van de man uit deelde. Deze kromp ineen van pijn waarna het slachtoffer zich kon losrukken en met haar fiets er tussen uit kon gaan. De vrouw heeft daarna bij de politie aangifte gedaan. De man werd bij een onderzoek in de omgeving niet meer aangetroffen. De politie stelt een onderzoek in.

Deel: ' Politieberichten district Maastricht Woninginbraken '
Lees ook