Politie Noord- en Oost Gelderland

REGIOPOLITIE NOORD- EN OOST- GELDERLAND
Politiedistrict NW-Veluwe

Nadere informatie:
Afd. Voorlichting, Andrea Jansen
Tel. 06-23978827

PERSBERICHTEN

22 mei 2004

Feit : Gewond na val met fiets
Datum/tijd : 21 mei 2004 10.00 uur
Locatie : Nunspeet Brinkersweg
Betrokkene (1) : Vrouw 50 jaar uit Nunspeet met auto Betrokkene (2) : Vrouw 62 jaar uit Nunspeet op fiets Omschrijving : Vrijdagmorgen is een vrouw met haar fiets komen te vallen en is daarbij gewond geraakt.Een automobiliste moest op een gegeven moment stoppen voor een auto voor haar die vervolgens achteruit reed.Zij reed toen ook achteruit waarbij zij de fietster die vanaf de Zeeweg de Brinkersweg opreed over het hoofd zag en waardoor deze ten val kwam. De fietster is met verwondingen aan hoofd en been naar het ziekenhuis in Harderwijk gebracht.

Feit : Auto tegen lantaarnpaal,bestuurder gewond
Datum/tijd : Vrijdag 21 mei 2004 20.15 uur
Locatie : Epe Wisselseweg
Betrokkene (1) : Man 20 jaar uit Emst
Betrokkene (2) :
Omschrijving : Vrijdagavond reed de bestuurder van een auto vanaf de Kerkstraat en reed richting Wissel.Op een gegeven moment moest hij uitwijken en kwam tot stilstand tegen een lichtmast. De bestuurder raakte hierbij gewond ,maar kon zelf uit de auto komen.Een beginnende brand werd door omstanders geblust. De bestuurder is door de ambulance overgebracht naar een ziekenhuis in Apeldoorn. De auto was totall loss en is afgesleept.

Feit : Inbraak in bedrijf
Datum/tijd : 22 mei 2004 0.00 uur
Locatie : Harderwijk Westeinde
Betrokkene (1) : Bedrijf
Betrokkene (2) :
Omschrijving : Bij een bedrijf aan het Westeinde hebben onbekenden in de nacht van vrijdag op zaterdag een steen door de ruit gegooid en een faxapparaat meegenomen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Feit : Winkelinbraak
Datum/tijd : 22 mei 2004 5.00 uur
Locatie : Putten Roosendaalseweg
Betrokkene (1) : Eigenaar winkel
Betrokkene (2) :
Omschrijving : Vrijdagmorgen hoorde de eigenaar van een zaak aan de Roosendaalseweg het alarm afgaan.Toen hij ging kijken zag hij dat er een deur was verbogen en openstond.Er wordt geld uit de kassa vermist.

Feit : Met drank achter stuur.
Datum/tijd : 22-05-04 02.25 uur
Locatie : Horsterhout te Harderwijk
Betrokkene (1) : 22 jarige automobilist uit Harderwijk Betrokkene (2) :
Omschrijving : Door zijn snelheid viel het oog op be 1 Hij werd gecontroleerd en blies 1,05 promille. Hij krijgt hiervoor een bekeuring en een rijverbod van 4 uren. Ook kreeg hij een bekeuring voor het niet dragen van de gordel.

Feit: Mishandeling
Datum/tijd: 20-05-2004 16.00 uur
Locatie: 't Harde Bovenweg
Omschrijving: Een 18-jarige vrouw en een 21-jarige man uit 't Harde hebben aangifte gedaan van mishandeling. Zij liepen op de vlooienmarkt aan de Bovenweg en kwamen in botsing met een 17-jarige jongen uit 't Harde. De vrouw zei hier wat van, waarna de man en vrouw klappen kregen van de 17-jarige. De 17-jarige duwde marktkramen om en raakte later ook betrokken bij een vechtpartij, waarna hij rond 17.30 uur werd aangehouden door de politie. Hij verzette zich bij deze aanhouding. Een 18-jarige vriend uit Elburg probeerde de aanhouding te verhinderen. Ook hij werd aangehouden. Beiden werden op het politiebureau verhoord en kregen een proces verbaal.


Deel: ' Politieberichten district Noord West Veluwe 22-05-2004 '
Lees ook