Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland.
* District Noordwest Veluwe

Nadere informatie:
Politievoorlichter Bert Top
bgg via 0900-8844P E R S B E R I C H T E N


POLITIEDISTRICT NOORDWEST VELUWE

(1)
3 februari 2003Nunspeet - Brand

Op 3 februari reed een 18 jarige man uit Nunspeet op zijn fiets op de Laan richting Elburgerweg, toen hij een geparkeerde auto zag staan waar rook onder de motorkap vandaan kwam. De man heeft het alarm nummer gebeld. En de brandweer heeft het vuur dat onder de motorkap vandaan kwam kunnen blussen. De ruit aan de bestuurderskant moest ingeslagen worden om de motorkap te openen. De ventilator van de auto draaide terwijl de motor niet liep. De oorzaak is waarschijnlijk kortsluiting.


Epe - Inbraak drogist

Op 3 februari om 04:10 uur kwam er een melding binnen van een inbraak alarm. Ter plekke bleek dat de ruit van een winkel was ingeslagen aan de Markt in Epe. De daders hebben diverse parfumerie artikelen meegenomen. De totale schade is nog niet bekend.


Epe - Verkeersongeval

Op 2 februari om 20:36 uur reed een 19 jarige man uit Heerde over de Heerderweg richting Heerde. Ter hoogte van de kruising Badweg/Aderlaarsweg stond een 19 jarige man uit Epe voorgesorteerd op de weg, De man uit Epe wilde linksaf de Adelaarsweg in rijden maar moest wachten voor een tegenligger. De man uit Heerde had niet in de gaten dat de man uit Epe stilstond en botste tegen de achterzijde van de Epenaar. De man uit Epe moest door de brandweer uit zijn auto geknipt worden en werd met been en rugletsel naar het Sophia ziekenhuis gebracht. Beide auto's zijn afgesleept.


Elburg - Diefstal uit woning

Op 2 februari deed een 53 jarige man uit 'T Harde aangifte van diefstal uit zijn woning aan de Singel.
Tussen 20:00 uur en 24:00 uur moet dit gebeurd zijn. Het raam is geforceerd en weggenomen is een portemonnee met inhoud. De totale schade is nog niet bekend.

Ermelo - Verkeersongeval wild
Op 3 februari om 00:33 reed een 45 jarige man uit Zeewolde over de Sanderweg in de richting van de Leuvenumseweg toen plotseling van links een wild zwijn overstak. Het dier rende tegen de linkervoorzijde van de auto en was op slag dood. Later bleek dat het een drachtige zeug was.

Epe bromfietser gewond bij ongeval
Een 16 jarige jongen uit Epe is zondagnacht omstreeks 03.00 muur bij een verkeersongeval op de Heerderweg in Epe gewond geraakt en met onbekende verwondingen in een ziekenhuis in Zwolle opgenomen.
De jongeman reed op een bromfiets vanuit de richting Heerde. Bij de kruising met de Badweg wilde hij linksaf en stak plotseling de weg over. Hij liet daarbij de doorgang niet vrij voor een personenbusje bestuurd door een 24 jarige man uit Soest. Deze bestuurder probeerde door naar links te sturen de aanrijding nog te voorkomen, maar raakte toch nog de brommer waardoor de bestuurder ten val kwam. De personenbus met een zestal inzittenden botste vervolgens tegeneen in de berm staande elektriciteitskast en kwam tegen een boom tot stilstand. Enkele inzittende raakten licht gewond en werden door medewerkers van de ambulancedienst ter plaatse behandeld.038-375 10 50 ---- --

Deel: ' Politieberichten district Noordwest Veluwe 03-02-2003 '
Lees ook