Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland
* Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland.
* District Noordwest Veluwe

Nadere informatie:
Politievoorlichter Bert Top
b.g.g. 0900-8844P E R S B E R I C H T E N


POLITIEDISTRICT NOORDWEST VELUWE

(1)
10 maart 2003Harderwijk-aanrijding

Een 64-jarige man uit Harderwijk raakte op 9 maart de macht over het stuur kwijt toen hij komende vanaf de Newtonweg de Lorenzstraat in reed. Dit gebeurde doordat zijn voet tussen het gas en rempedaal bleef haken. Hierdoor raakte hij van de weg en reed door twee voortuinen en raakte met zijn personenauto de brievenbussen die daar stonden. De man raakte niet gewond.


Harderwijk-diefstal uit bedrijven

In de nacht van 8 op 9 maart is er ingebroken in twee bedrijven aan de Marie Curiestraat in Harderwijk. Bij het ene bedrijf werd de ruit ingegooid door middel van een stoeptegel. Vervolgens werd een computerkast weggenomen. Het schadebedrag is nog niet bekend. Bij het andere bedrijf aan kwam men op dezelfde manier binnen. Of hier iets is weggenomen is nog niet bekend.

Heerde - hondenbezitters in bosgebied bekeurd
Tijdens een gezamenlijke surveillance in het bosgebied van Heerde hebben de gemeentelijk bosopzichter en de politie afgelopen zondag vijf hondenbezitters bekeurd voor het niet aangelijnd laten hollen van hun viervoeters in het natuurgebied. De boete bedraagt 28 euro.


038-375 10 50 ---- --

Deel: ' Politieberichten district Noordwest Veluwe 10-03-2003 '
Lees ook