Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland
* Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland.
* District Noordwest Veluwe

Nadere informatie:
Politievoorlichter Bert Top
b.g.g. 0900-8844P E R S B E R I C H T E N


POLITIEDISTRICT NOORDWEST VELUWE

(1)
14 maart 2003Epe-inbraak

In de nacht van 12 op 13 maart is er ingebroken in een school aan de WG van de Hulststraat. Aan de achterzijde van het pand waren van twee lokalen de ruiten ingegooid. Er werden twee computers weggenomen. Het schadebedrag is nog niet bekend.


Emst-onder invloed

Een 49-jarige man uit Emst werd op donderdagavond 13 maart staande gehouden op de Wijnbergweg in Emst. Hij bleek onder invloed. Hij blies 2,5 promille, kreeg een rijverbod en zijn rijbewijs is in beslag genomen.


Heerde-diefstal uit bedrijf

In de nacht van 12 op 13 maart is er ingebroken bij een bedrijf aan de Veldkampseweg.
De toegangsdeur werd geforceerd en een viertal computers werden ontvreemd, alsmede een kopieerapparaat, scanner en tapestreamer en een digitale camera. Schadebedrag is nog niet bekend.

Putten-drankrijder
Een 34 jarige man uit Putten werd op donderdagavond 13 maart met zijn personenauto staande gehouden op de Engweg voor een blaasproef. Resultaat 1.0 promille. Hij kreeg een boete van 420 euro en een rijverbod van vier uur.


Putten-honden niet aan de lijn


Een 62-jarige man uit Amsterdam werd op 13 maart bekeurd omdat hij op de Laak in (bosgebied) zijn 5 honden los had lopen. Boete betrof 28 euro.Harderwijk - twee man aangehouden na slaan en bedreigen

De politie heeft donderdagmiddag twee mannen van 36 en 47 jaar uit Harderwijk aangehouden nadat één van hen in een winkel in de Donkerstraat een winkelbediende had geslagen. De andere man bedreigde de medewerkers van de winkel. De twist ontstond nadat de twee aan de elektronische apparatuur zat en daarop door de medewerkers werden aangesproken. Tegen beide mannen is proces-verbaal opgemaakt.
038-375 10 50 ---- --

Deel: ' Politieberichten district Noordwest Veluwe 14-03-2003 '
Lees ook