Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland

Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland.

* District Noordwest Veluwe

Nadere informatie:

Politievoorlichter Bert Top


b.g.g. 0900-8844


POLITIEDISTRICT NOORDWEST VELUWE

(1)

17 maart 2003


Epe-inbraak

In de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 maart is er ingebroken in een winkel en een bovenliggende woning aan de Stationsstraat in Epe. De daders kwamen binnen door een deur open te breken. Meerdere vertrekken werden doorzocht. Wat er is weggenomen is nog niet bekend.

Ermelo- verkeersongeval met letsel

Een 48-jarige vrouw uit Emmerich am Rhein is op 16 maart gewond geraakt nadat zij een eenzijdige aanrijding had gehad op de N302 in Ermelo.De vrouw reed met haar personenauto over de N302 in de richting van Ermelo, komende uit de richting van Apeldoorn. Op een gegeven moment verloor zij de macht over het stuur doordat zij met haar rechterwiel in de berm was gekomen. Ze kwam tot stil stand tegen een boom. De auto werd afgesleept en de vrouw is met beenletsel overgebracht naar het St Jansdalziekenhuis.

Harderwijk-diefstal vaartuig

Op 16 maart meldde een getuige dat er een vaartuig was ontvreemd vanaf de Havendijk. Hij stelde zelf een onderzoek in en trof het vaartuig aan bij strand Horst met een zevental jongens er in. De politie werd gealarmeerd, die de zeven jongens aanhield en meenam naar het politiebureau. De jongens, allen tussen de 13 en 16 jaar oud en woonachtig in Harderwijk, zijn aangemeld bij Link, het preventieteam van de Noordwest-Veluwe, waarna de meest passende maatregel wordt opgelegd.

Epe- getuigen gezocht van brand
Door een getuige werd in de nacht van 14 op 15 maart een beginnende brand gemeld bij een horecazaak. De brandweer was snel ter plaatse en blustte de brand. Na onderzoek bleek dat een vuilniszak onder een aantal opgestapelde rieten stoelen was gezet en in brand gestoken. Gevolg een knappende ruit en twee panden onder de rook (horeca plus een naast gelegen videotheek). Het is maar goed dat de getuige de brand snel ontdekte want anders was het zeker anders afgelopen mede omdat de bovengelegen panden bewoond waren. De politie stelt een onderzoek in en verzoekt getuigen zich te melden bij de politie van Epe, tel 0900- 8844


---


Met vriendelijke groet

Marion Beumer
Voorlichting Politie Nw-Veluwe


Deel: ' Politieberichten district Noordwest Veluwe 17-03-2003 '
Lees ook