Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland.
* District Noordwest Veluwe

Nadere informatie:
Politievoorlichter Bert Top
bgg via 0900-8844P E R S B E R I C H T E N


POLITIEDISTRICT NOORDWEST VELUWE

(1)
24 februari 2003Elburg - Verkeersongeval

Op 22 februari ging een 21 jarige vrouw uit Doornspijk een proefritje maken op een snorfiets, die net door haar jongere zusje was gekocht. Het 16 jarige zusje zat achterop. De vrouw reed op de Bovenweg en remde te hard waardoor ze kwamen te vallen. De ambulance was ter plaatse Beiden hadden wat kneuzingen maar na eerste hulp konden ze weer naar huis. De snorfiets was nog niet verzekerd.


Elburg - Diefstal uit camping

Op 23 februari deed een 41 jarige man uit Purmerend aangifte van diefstal uit zijn caravan. In de caravan waren nogal wat vernielingen aangericht. Weggenomen zijn een geiser, petroleum, satelliet decoder een schotelantenne en twee gasflessen. De totale schade is nog niet bekend.


Harderwijk - Diefstal uit camping

Op 23 februari deed een 44 jarige man uit Amsterdam aangifte van diefstal uit zijn caravan. Men is door een zijraam geklommen. Weggenomen zijn een tv, video, diskman, game boy en een mp 3 speler. De totale schade is nog niet bekend.

Elburg - Diefstal van oplegger
Op 22 februari deed een 27 jarige man uit Elburg aangifte van diefstal. Zijn wagen met oplegger stond geparkeerd op Burgemeester Frieswijkweg. Het dijkzijl van de linkerzijde van de oplegger is opengesneden, en weggenomen is een haakse hoek van 50x50. Totale schade ongeveer E 100038-375 10 50 ---- --

Deel: ' Politieberichten district Noordwest Veluwe 24-02-2003 '
Lees ook