Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 22-09-2001

Politieberichten district Rijn en Venen, 12.45 uur
Aanrijding met slok op

MAARSSEN - Op de Huis ten Boschstraat heeft vrijdagavond rond elf uur een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenautos.

Een 55-jarige automobilist uit Utrecht reed tegen het verkeer in en botste hierdoor tegen een tegemoetkomende automobilist. Door de aanrijding ontstond blikschade.

De politie constateerde dat de 55-jarige man alcohol gedronken had en werd aangehouden. Op het bureau weigerde de man mee te werken aan de ademtest. Tegen de man is een proces-verbaal opgemaakt.

Alcoholcontrole

LOENEN/VINKEVEEN/WILNIS- In het kader van de alcoholaktie Doe Nuchter, Rij Alcoholvrijwerden in het district Rijn en Venen verschillende alcoholcontroles gehouden.

Op de Bloklaan in Loenen werd er vrijdagavond gecontroleerd van negen tot tien uur. In totaal moesten 43 automobilisten blazen. 2 hiervan hadden teveel gedronken.

Op zaterdagochtend werd er van twaalf tot half drie gecontroleerd op de Vinkenkade in Vinkeveen. In totaal moesten 19 automobilisten blazen en 1 hiervan had teveel gedronken. Hij blies op het bureau 0.65 promille.

In Wilnis werd er een controle gehouden op de Ir Enschedeweg. Van drie tot half vier werden hier 8 automobilisten gecontroleerd. 2 hiervan hadden te veel gedronken.

Deel: ' Politieberichten district Rijn en Venen, 12.45 uur '
Lees ook