Korps: Utrecht, plaats: Utrechtr 15-09-2001

Politieberichten district Rijn en Venen, 12.35 uur
Bromfietscontrole

MAARSSEN Op vrijdagmiddag 14 september werd door de politie van district Rijn en Venen op twee locaties een brom-/snorfietscontrole gehouden. De controles werden uitgevoerd op het Bisonspoor en op de Verbindingsweg.

Tijdens de controles werd éénmaal proces-verbaal opgemaakt voor het rijden zonder verzekering, éénmaal voor het niet hebben van een certificaat, éénmaal voor het rijden zonder helm, éénmaal werd een stopteken van de politie genegeerd en vijfmaal wegens een te groot motorvermogen.

Bromfietser ernstig gewond

MONTFOORT Op vrijdagavond 14 september kwam een 17-jarige inwoner van Montfoort op onverklaarbare wijze ten val met zijn bromfiets op het fietspad in Willeskop ter hoogte van het kasteelplein. Het slachtoffer liep daarbij ernstig hoofdletsel op en werd per ambulance overgebracht naar het U.M.C. in Utrecht.

Onder invloed achter het stuur

ABCOUDE/OUDEWATER/WOERDEN - Op vrijdagavond 14 september werd door de politie op alcoholgebruik door bestuurders gecontroleerd. Op de Amsterdamse Straatweg in Abcoude werd een 52-jarige inwoner van Drempt gecontroleerd die bij de ademanalyse 0,9 promille aan alcohol in zijn lichaam bleek te hebben.

Op het Rodezand in Oudewater zagen agenten een bestuurder tegen de rijrichting rijden met zijn bestelbus. De man werd gecontroleerd en bleek alcohol gedronken te hebben. Uit de ademanalyse aan het bureau bleek de verdachte, een 47-jarige inwoner van Schoonhoven, 1,8 promille aan alcohol in het lichaam te hebben. Tegen de verdachte werd proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

In Woerden werd een bestuurder op de Steinhagenseweg gecontroleerd. Ook deze bestuurder, een 25-jarige inwoner van Zeist, bleek alcohol te hebben gedronken. Uit de ademanalyse bleek de verdachte 1,1 promille aan alcohol in het lichaam te hebben. De verdachte kreeg een dagvaarding en een transactie uitgereikt.

Deel: ' Politieberichten district Rijn en Venen '
Lees ook