Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 23-08-2001

Politieberichten district Rijn & Venen, 09.00 uur
Controle snelheid

LOENERSLOOT Aan de Rijksstraatweg in Loenersloot is woensdagmiddag gecontroleerd op snelheid. Van de 1469 voertuigen die de controlepost passeerden reden er 67 te snel. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 109 kilometer. Ter plaatse geldt een maximum van 80.

Lichte mishandeling in verkeer

LOENEN Een 27-jarige bestuurder van een scooter is woensdagavond door een medeweggebruiker geslagen. De bestuurder, een man uit Breukelen, werd bij het linksaf slaan op de Rijksstraatweg gesneden door een automobilist. De man gebaarde naar hem om te waarschuwen.

De auto stopte, de bestuurder stapte uit en gaf de scooterbestuurder een klap in zijn zij. De man reed vervolgens weg. De bestuurder van de scooter heeft aangifte gedaan bij de politie.

Irritatie in verkeer

WOERDEN Een 25-jarige inwoner van Harmelen heeft woensdag bij de politie aangifte gedaan van vernieling van zijn auto door een mede weggebruiker.

Op de Steinhagenseweg had hij een automobilist ingehaald die middels gebaren duidelijk maakte het er niet mee eens te zijn. Na het inhalen zwaaide de man uit Harmelen naar de andere automobilist. Bij de kruising van de Steinhagenseweg met de Utrechtsestraatweg stonden beiden stil voor de verkeerslichten. De andere man stapte uit en bedreigde de man uit Harmelen. Hij sloeg daarbij enkele deuken in de auto.

De man uit Harmelen reed vervolgens weg omdat het licht op groen sprong. De andere automobilist vervolgde eveneens zijn weg. Door de man uit Harmelen is wel het kenteken genoteerd van de andere auto.

Deel: ' Politieberichten district Rijn & Venen '
Lees ook