Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 22-07-2001 Politieberichten district Sittard (H.P. 13.15 uur) Zondag 22 juli 2001.

Sittard, woninginbraak:
In een van de dagen van de afgelopen week heeft in een woning aan de Debussystraat in Sittard een inbraak plaatsgevonden. De inbraak werd vrijdagavond 20 juli 2001 ontdekt waarna de bewoner zaterdagmorgen aangifte deed. De woning kon betreden worden na het forceren van een achterdeur. Uit de woning werden een kleurentelevisie, een videorecorder, een stereotoren, een 30 tal cds en een playstation weggenomen. De bewoner heeft van de inbraak aangifte gedaan.

Geleen, brand in leegstaande boerderij:
Zondagmorgen 22 juli 2001 is omstreeks 01.45 uur is brand ontstaan in een leegstaande boerderij gelegen aan de Urmonderbaan in Geleen. Een automobilist waarschuwde de politie nadat deze een sterke rookontwikkeling en een fikse vuurzee aan de achterkant bij de boerderij had waargenomen. De gewaarschuwde brandweer bluste de brand die snel onder controle was. Het bleek zich te handelen om een brandstichting. Onbekenden hadden de achterdeur in brand gestoken waarna de achterzijde van de boerderij vlam vatte. De aan de deur grenzende hal liep zware schade op.

Deel: ' Politieberichten district Sittard (H.P. 13.15 uur) '
Lees ook