Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 9-09-2001 Politieberichten district Sittard (RKey; 14.45 u) Zondag, 9 september 2001

District Sittard

Sittard; fietsdiefstal
Afgelopen zaterdagmiddag kreeg de politie van alerte getuigen een melding dat enkele jongeren op de Walramstraat een gestalde fiets (mountainbike) aan het stelen waren. De politie die terplaatse ging en in de omgeving op onderzoek uitging trof op de Brugstraat een 16-jarige jongen op een fiets aan welke voldeed aan het door getuigen opgegeven signalement. De verdachte werd aangehouden en overgebracht naar hetpolitiebureau. De fiets werd inbeslaggenomen. Zaterdag heeft de politie ook nog een 16-jarige jongen uit Sittard aangehouden die wordt verdacht van betrokkenheid bij de fietsdiefstal. De politie stelt een nader/verder onderzoek in.

Beek; bierglas in gezicht geslagen
De politie heeft afgelopen nacht, zaterdag op zondagnacht een 19-jarige man uit Geleen terzake mishandeling aangehouden. Die wordt ervan verdacht in een horecagelegenheid aan de Middelweg in Beek een 21-jarige man uit Elsloo met een bierglas in zijn gezicht te hebben geslagen. Daarbij raakte de Elsloonaar in zijn gezicht gewond. Hij heeft zich, samen met een 20-jarige vriend van hem uit Maastricht die eveneens in zijn gezicht licht gewond was geraakt, in het ziekenhuis medisch laten verzorgen. De verwonding in het gezicht van de Elslonaar moest in het ziekenhuis worden gehecht. De Geleense verdachte werd overgebracht naar het politiebureau waar hij werd ingesloten. De politie stelt een nader onderzoek in naar het gebeurde.

Deel: ' Politieberichten district Sittard (RKey; 14.45 u) '
Lees ook