Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 27-05-2002
Persberichten districten Eemland zuid, 09.40 uur

Taxichauffeur overvallen

AMERSFOORT- Op zondagochtend werd een taxichauffeur overvallen in zijn auto.

Een 27-jarige taxichauffeur uit Weesp had een klant buiten Amersfoort opgehaald en reed omstreeks 11.45 uur over de Rondweg Noord. Ter hoogte van de Computerweg werd de 27-jarige man bedreigd door zijn klant met een mes. De man vroeg om geld en kreeg dit van de chauffeur. De man stapte uit de auto en rende hard weg.

De chauffeur reed direct door een waarschuwde de politie die in de omgeving uitkeek naar een blanke man van ongeveer 20-25. De man is niet meer aangetroffen en de politie heeft de zaak in onderzoek. Eventuele getuigen kunnen contact opnemen met de politie van Eemland zuid onder telefoonnummer 0900-8844

Rijden onder invloed

HOOGLAND- Op maandagochtend werd omstreeks 02.15 uur een 40-jarige automobilist uit Amersfoort gecontroleerd op de Bunschoterstraat. Onderzoek wees uit dat hij alcohol had gedronken en op het bureau blies hij 0.95 promille. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg een rijverbod van 3 uur.

AMERSFOORT- Op maandagochtend zagen agenten een 40-jarige man uit Enkhuizen slingerend rijden over de Amsterdamseweg. De man werd gecontroleerd en onderzoek wees uit dat hij alcohol had gedronken. Op het bureau blies hij 1.10 promille. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg tevens een rijverbod van 4 uur.

Deel: ' Politieberichten districten Eemland zuid, 09.40 uur '
Lees ook