Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 18-07-2001

Politieberichten districten stad Utrecht, 09.35 uur
Op heterdaad

UTRECHT Een 25-jarige inwoner van Utrecht is in de nacht van dinsdag op woensdag op heterdaad betrapt bij een inbraak in een auto. Surveillerende agenten zagen de man in de buurt van autos aan de Boothstraat. Vlak daarna zagen ze de man voorovergebogen door een ingeslagen ruit in een auto rommelen. De man is aangehouden en ingesloten voor nader verhoor.

Diefstal goederen

UTRECHT Een 29-jarige inwoner van Parijs is dinsdagavond aan de Theemsdreef van zijn agenda en enkele andere spullen beroofd. De man werd daarbij met een zwaar voorwerp op zijn hoofd geslagen. Hij is overgebracht naar een ziekenhuis voor behandeling van de hoofdwond. De man liep met een andere man over straat toen zij werden aangevallen door twee vrouwen. Deze doorzochten de tas van de man en gingen er onder meer met de agenda vandoor.

Diefstal laptop

UTRECHT Een 29-jarige Utrechter is dinsdagavond van zijn laptop beroofd. De man stond rond kwart voor negen te bellen op de hoek van de Albatrosstraat met de Pelikaanstraat toen ineens iemand achter hem langs kwam en zijn laptop wegnam.

De jongen sprong bij een andere jongen achter op de brommer. Het slachtoffer zag nog kans de jongen vast te grijpen. De bromfietsbestuurder gaf echter gas waardoor het slachtoffer ongeveer 25 meter over de straat werd meegesleept. De man klapte met zijn borst op een trottoirband en moest de verdachte loslaten. De twee jongens gingen er vervolgens vandoor.

De man liep enkele verwondingen op aan zijn handen en pols en klaagde over pijn in zijn borst. Hij is voor onderzoek overgebracht naar een ziekenhuis. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Gewond bij aanrijding

UTRECHT Een 30-jarige inwoner van Amersfoort is dinsdagochtend gewond geraakt bij een aarijding tussen enkele voertuigen op de kruising van de Atoomweg met de Niels Bohrweg.

De man zat bij een 23-jarige Amersfoorter in de auto die op de kruising geen voorrang verleend kreeg van een 68-jarige automobilist uit IJsselstein. Als gevolg van de aanrijding raakte ook deze automobilist gewond. Beiden zijn voor onderzoek en behandeling naar een ziekenhuis overgebracht.

Onder invloed
UTRECHT Een 40-jarige Utrechter is in de nacht van dinsdag op woensdag aangehouden nadat hij onder invloed tegen een lichtbak was aangereden bij een benzinestation aan de Einsteindreef. De man bleek een alcoholpromillage van 1.10 te hebben.

Bij nader onderzoek bleek de man niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Bovendien was de auto waar de man in reed niet verzekerd. De man zal zich voor de rechter moeten verantwoorden.

Deel: ' Politieberichten districten stad Utrecht '
Lees ook