Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 23-07-2001

Politieberichten districten stad Utrecht, 08.55 uur
Aanhouding

UTRECHT In de nacht van zondag op maandag is aan de Cervanteslaan in Utrecht een 36-jarige inwoner van Den Haag aangehouden op verdenking van een inbraak in een bouwkeet. De man had zich verstopt in de bosjes en verklaarde tegen de agenten dat hij een sanitaire stop hield. Een tasje met goederen dat hij bij zich droeg had hij naar eigen zeggen gevonden in de bosjes.

In het tasje zat onder meer gereedschap. De man is meegenomen voor verhoor. Bij onderzoek bleek de nabijgelegen bouwkeet open te zijn gebroken.Of er goederen worden vermist is niet bekend.

Aanrijding

VLEUTEN - Een 27-jarige inwoner van Haarzuilens is zondagavond gewond geraakt toen hij met zijn motor aan de Parkweg in Vleuten in botsing kwam met een auto.

De man reed met vier andere motorrijders in de richting van Haarzuilens achter een auto. De automobiliste, een 32-jarige inwoonster van Utrecht wilde linksaf slaan, een erf op. Net op dat moment wilde de motor haar inhalen. De man reed vol in de flank van de auto. De motorrijder liep als gevolg van de aanrijding een gebroken schouder en knieletsel op.

Hij is overgebracht naar het UMC in Utrecht. De bestuurster van de auto had enkele lichte verwondingen als gevolg van glassplinters. Zowel de auto als de motor is afgevoerd.

Beroving

UTRECHT Een 29-jarige inwoner van Utrecht is in de nacht van zondag op maandag aan de Europalaan van zijn geld en mobiele telefoon beroofd. Hij stond bij een tramhalte te wachten toen twee jongens op hem afkwamen en met messen dreigden.

Nadat de man zijn geld afgaf gingen de twee er lopend vandoor. De man probeerde vervolgens voorbijrijdende autos te laten stoppen. Hij kwam een bekende tegen die hem een lift gaf richting de politie.

Onder invloed

UTRECHT Aan de Diamantweg is zondagochtend een 32-jarige man uit Utrecht aangehouden die onder invloed van alcohol een auto bestuurde. De auto van de man viel op omdat maar 1 koplamp werkte. Bij onderzoek bleek de man onder invloed. Hij had een alcoholpromillage van 1.55. De man kreeg een rijverbod van acht uur. Hij zal zich binnenkort voor de rechter moeten verantwoorden.

Deel: ' Politieberichten districten stad Utrecht '
Lees ook