Politie Drenthe

Persberichten

van donderdagmorgen 10 februari 2000
10:22 donderdag 10 februari 2000

Ron Reinds
0591-662014/06-53238059

GIETEN
Belgische alcomobiliste
Werd afgelopen nacht een 37-jarige vrouw uit België in Gieten bekeurd voor het rijden onder invloed. De vrouw blies 395 ug/l(ongev. 0.92 promille) en werd
een dagvaarding uitgereikt.

EMMEN
Diefstal uit auto
Deed een 23-jarige vrouw uit Emmen aangifte van diefstal van haar autoradio en versterker uit haar auto. De auto stond geparkeerd op een parkeerplaats van het Holdertplein toen gistermiddag de goederen ontvreemd werden. Niet bekend is hoe de auto geopend werd. Waarde van de goederen is niet bekend.

ASSEN
Woninginbraak
Is er woensdag, overdag, ingebroken in een woning aan de Chopinlaan. Om binnen te komen maakte men gebruik van de "hengelmethode". De bewoners missen een videocamera en sieraden.
De hengelmethode kan worden voorkomen door de deur op het nachtslot te draaien.

GIETERVEEN
Jeugdige pyromanen
Ging gisteravond aan de Broek een schuur gevuld met hooi en stro in vlammen op. Na onderzoek bleek dat de daders, 7, 9 en 10 jaar met vuur aan het spelen waren geweest in de schuur. Met de ouders is een afspraak gemaakt over de schade vergoeding.

COEVORDEN
Hennepkwekerij aangetroffen
Woensdagmiddag trof de politie in een woning aan de Thorbeckestraat een hennepkwekerij aan. In de kwekerij op de zolder, werden ruim 200 planten en 6 lampen aangetroffen.
Naast de kwekerij werd een kleine hoeveelheid harddrugs aangetroffen. De bewoner/eigenaar deed afstand.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Politieberichten Drenthe '
Lees ook