Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 19-07-2002
Persberichten Eemland zuid, 09.30 uur

Spijkerbroekendief

AMERSFOORT- Op donderdagavond werd een 29-jarige man uit Amersfoort aangehouden na een winkeldiefstal. De man wilde omstreeks 19.50 uur de winkel aan het Sint Jorisplein verlaten zonder een aantal spijkerbroeken af te rekenen. Winkelpersoneel zag dit en hield de man tegen. De politie werd gewaarschuwd en de man werd overgebracht voor verhoor. De broeken bleven achter in de winkel.

Man maakt spiegel kapot

AMERSFOORT- Op donderdagavond werd een man aangehouden nadat hij een autospiegel had vernield. Een 29-jarige automobilist uit Amersfoort kwam in conflict met een 32-jarige mede weggebruiker op de Stadring. De 29-jarige man werd echter zo boos dat hij een autospiegel vernielde. De vernieler werd aangehouden. De man zal de schade aan de spiegel moeten vergoeden.

Mannen aangehouden na vechtpartij

AMERSFOORT- Op vrijdagochtend werden twee mannen aangehouden nadat ze een andere man hadden geslagen.

Omstreeks 01.20 uur kreeg de politie de melding dat er een vechtpartij gaande was aan de Langestraat. Hier werden de agenten aangesproken door een man(geg.onb.) die vertelde dat hij was geslagen door mannen. De man had door de vechtpartij een behoorlijke hoofdwond opgelopen. Hij wees hierbij naar mannen die in de buurt stonden.

De twee mannen,van 17 en 21 jaar afkomstig uit Amersfoort werden aangehouden en ingesloten voor verhoord.

Deel: ' Politieberichten Eemland zuid, 09.30 uur '
Lees ook