Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 01-01-2000

Persbericht 31 dec 1999/

Eindhoven: Aanhoudingen na vechtpartij
Donderdag om 21.15 uur, zijn op het Stratumseind een 22-jarige man uit IJsselstein en een 25-jarige man uit De Bilt, aangehouden. Beide mannen waren betrokken bij een vechtpartij en een van hen had daarbij met een mes gedreigd. Beide verdachten zijn overgebracht naar het bureau en inverzekering gesteld. De politie stelt een onderzoek in.

Eindhoven: Gewonde bij ruzie
Bij een ruzie om geld is, donderdagavond omstreeks 21.50 uur, een 22-jarige inwoner van Eindhoven met een mes in zijn linkerbovenarm gestoken. Het slachtoffer kwam tussenbeide toen zijn vriend ruzie kreeg met de tot nu toe onbekende verdachte. Deze verdachte stak het slachtoffer met zijn mes in de bovenarm. Het slachtoffer heeft zich in het ziekenhuis aan de verwonding laten behandelen. De politie stelt een onderzoek in.

Eindhoven: Aanhouding na bedreiging
Een 41-jarige Eindhovenaar is donderdagavond om 23.50 uur, op de Dommelstraat aangehouden. De man had kort ervoor in een eetgelegenheid twee mensen met een mes bedreigd. De verdachte is voor onderzoek ingesloten. Het mes is inbeslaggenomen.

Helmond: Aanhouding na ruzie en bedreiging
Een 24-jarige inwoner van Sliedrecht is vrijdagmorgen om 02.30 uur, op de Bunzingstraat aangehouden. De man had ruzie met zijn ex waarbij hij haar diverse malen geslagen heeft. Toen de politie ter plaatse kwam bedreigde de verdachte de agenten met een mes waarna hij is aangehouden. De man is overgebracht naar het bureau en inverzekering gesteld.

Helmond: Aantreffen vuurwerkbom
Vrijdagmiddag omstreeks 12.25 uur, zijn bij een inval in een woning aan de Narcissenstraat een grote hoeveelheid explosieven aangetroffen. Bij onderzoek bleek dat de bewoner enkele zeer grote vuurwerkbommen had vervaardigd. Gezien de instabiliteit van de vervaardigde vuurwerkbommen is de hulp van de E.O.C. ingeroepen. De aangetroffen explosieven zullen worden vernietigd. De 24-jarige bewoner en een 18-jarige Helmonder zijn aangehouden en inverzekering gesteld.

Deel: ' Politieberichten Eindhoven - 2210 '
Lees ook