Politiebericht Eindhoven e.o. 18-09-2001

1e persbericht 18 september 2001


Berichten uit de regio

Eindhoven: Man rijdt door na aanrijding
Op de Ampèrestraat is dinsdag om 0.10 uur een 40-jarige Eindhovenaar aangehouden. De man had een uur eerder op de Boschdijk met zijn auto een aanrijding veroorzaakt. Hij was tegen de achterzijde van een auto, die voor het verkeerslicht bij de Zernikestraat stond te wachten, gereden. De verdachte was na de aanrijding verder gereden. Een politiepatrouille zag de beschadigde auto met de verdachte op de Ampèrestraat staan. De man had geen rijbewijs.

Eindhoven: Onder invloed
Op de Ploegstraat is dinsdag om 0.50 uur een 42-jarige Eindhovenaar betrapt op het rijden onder invloed. Op het bureau blies de man 1,85 promille. Zijn rijbewijs is ingenomen. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Helmond: Man na vernieling aangehouden
Op de 1e Haagstraat is maandag om 21.35 uur een 40-jarige Helmonder aangehouden. De man wordt er van verdacht dat hij even daarvoor op de Zuid Koninginnewal de ruit van een café heeft vernield. De man had voor de vernieling een meningsverschil met een personeelslid van het café.

Son: Inbrekers gepakt
Op de Nieuwstraat zijn dinsdag om 2.45 uur drie Eindhovenaren van 53, 43 en 19 jaar oud aangehouden. De drie mannen werden betrapt bij een inbraak in een fietsenzaak aan de Nieuwstraat. Zij hadden de ruit naast de voordeur vernield en waren bezig nieuwe fietsen uit de zaak te halen. Zij brachten die naar een bestelbus die op het parkeerterrein achter de fietsenzaak stond. Zij hadden al zeven fietsen uit de winkel gehaald. De drie verdachten zijn voor onderzoek de cel ingegaan.

Steensel: Woninginbraak
Maandag tussen 19.00 en 21.00 uur is ingebroken in een woning aan de Weverstraat. De achterdeur is opengebroken. De bewoner mist een videorecorder en een portemonnee, waarvan de inhoud onbekend is. Uit de schuur werd een mountainbike gestolen.

Veldhoven: Man verdacht van inbraak
Dinsdagmorgen om 6.05 uur is een 37-jarige Eindhovenaar in zijn woning aan de Kloosterdreef aangehouden. De man wordt er, na onderzoek, van verdacht dat hij in juni heeft ingebroken in een woning aan het Heike in Veldhoven. Bij de inbraak is fl. 21.000,= uit de kluis gestolen. Er werd ook een gouden armband weggenomen. De man is voor verder onderzoek ingesloten.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politieberichten Eindhoven - 2417 '
Lees ook