Politiebericht Eindhoven e.o. 11-09-2001
2e Persbericht 11 september 2001

Persberichten uit de regio:

Eindhoven: Verdachte van diefstal auto aangehouden In Amstelveen is maandagochtend rond 3.45 uur een 38-jarige inwoner van Spanje aangehouden. Tijdens een algemene verkeerscontrole bleek dat de man in een gestolen auto reed. Hij wordt verdacht van diefstal of heling van het voertuig dat donderdagavond is weggenomen vanaf de Horsten in Eindhoven. De verdachte is voor verder onderzoek ingesloten.

Helmond: Verdachte van doorrijden na aanrijding aangehouden De politie stelde maandagavond rond 22.00 uur een onderzoek in nadat op de kruising Bakelsedijk Pastoor van Leeuwenstraat een aanrijding had plaatsgevonden tussen twee personenautos waarbij een van de partijen was doorgereden. De doorrijder kwam vanuit de Bakelsedijk de Pastoor van Leeuwenstraat inrijden en nam hierbij de bocht zo ruim dat hij tegen de auto van een 27-jarige man uit Deurne botste. In de Prins Karelstraat trof de politie rond 22.45 uur het voertuig dat bij de botsing betrokken was aan. Kort daarna kwam de 30-jarige verdachte bestuurder uit Helmond aanlopen. De man verzette zich heftig tegen aanhouding. Hij is voor verder onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

Geldrop: Kassalade gestolen
Uit een bedrijf aan de Wielewaal is dinsdagochtend rond 3.30 uur een kassalade met daarin een paar honderd gulden gestolen. De dader kwam binnen door een pui te vernielen.

Leende: Inbraak in woning
Uit een woning aan de Valkenswaardseweg zijn tussen zondagavond 20.00 en 22.30 uur een TV, een fiets, een portemonnee en een klok gestolen. De dader is binnengekomen door aan de achterkant van de woning een raam te vernielen.

Middelbeers: Gereedschap gestolen
Uit een garage behorende bij een woning aan t Ven zijn tussen zondagochtend 22.00 uur en maandagavond 19.00 uur een heggenschaar, een schuurmachine, een schroefboormachine, een decoupeerzaag, een boormachine, een boorhamer, een zaagmachine en een hogedrukreiniger gestolen. Het is vooralsnog onbekend hoe de dader binnen is gekomen.

Valkenswaard: Inbraak in bedrijf
Uit een bedrijf aan de Haak zijn dinsdag tussen 4.30 en 5.20 uur een laptop, een computer, een draagbare telefoon en een kopieerapparaat gestolen. De dader kwam in het pand door een raam te vernielen.

Valkenswaard: Betrapt met een slok te veel op zonder geldig rijbewijs Op de Beelmanstraat is dinsdagochtend rond 2.50 uur een 19-jarige automobilist uit Valkenswaard aangehouden. De politie zag de man een eenrichtingsstraat inrijden zonder verlichting. Bij controle bleek de man een behoorlijke slok te veel op te hebben en niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. In de auto werd een honkbalknuppel aangetroffen en in beslag genomen. Een ademanalyse wees een promillage van 1,60 uit. De man kreeg een rijverbod van 8 uur. Tegen hem wordt een proces-verbaal opgemaakt.

Valkenswaard: Inbraak in bedrijf
In een bedrijf aan de Vest is dinsdagochtend rond 6.00 uur ingebroken. De dader kwam binnen door aan de voorkant van het pand een raam te vernielen. Uit het pand wordt een computer vermist.

Veldhoven: Kop staart botsing
Op de Locht is maandagavond rond 20.15 uur een 21-jarige automobilist uit Eindhoven achter op de auto van een 44-jarige Veldhovense gebotst. De Eindhovenaar kon niet meer tijdig stoppen toen de Veldhovense plotseling moest remmen. Beide bestuurders en de twee bijrijders (een 16-jarige Eindhovenaar en een Veldhovenaar (leeftijd onbekend)) zijn voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.

Deel: ' Politieberichten Eindhoven - 3601 '
Lees ook