Politiebericht Eindhoven e.o. 16-08-2001
2e persbericht 16 augustus 2001

Berichten uit de regio

Eindhoven: Man en vrouw met gestolen auto aangehouden Op de Hoogstraat zijn donderdag om 11.30 uur een 36-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 21-jarige Eindhovense vrouw aangehouden. Politiemensen zagen de twee in een Opel Kadett rijden. Deze auto bleek afgelopen week in Eindhoven gestolen te zijn. In de auto was een doorverbinding gemaakt en een autoportier was opengebroken. De twee verdachten zijn voor onderzoek ingesloten.

Eindhoven: Roodlichtcontrole
In het kader van het project we gaan weer naar school is donderdag tussen 11.45 en 13.15 uur een roodlichtcontrole gehouden op de kruising 1e Lieven de Keylaan Dr. Berlagelaan Oude Bosschebaan. Veertien verkeersdeelnemers, fietsers, bromfietsers en automobilisten gingen op de bon.

Son: Man met gestolen auto aangehouden
Bij de visvijver Ekkersweijer is donderdag om 13.35 uur een 28-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. De politie trof hem daar op de parkeerplaats in een gestolen Opel Kadett. Met deze auto was die dag ook in Eindhoven getankt zonder te betalen. De auto is vorige week in Eindhoven gestolen. De man is de cel ingegaan.

Son: Aanhanger gestolen
Donderdag tussen 10.55 en 11.30 uur is vanaf een parkeerterrein bij woonplein Ekkersrijt een aanhanger gestolen. De aanhanger stond aan een personenauto gekoppeld.

Waalre: Geld van rekening na zakkenrollerij
Een 71-jarige vrouw uit Waalre is woensdag tijdens het winkelen in Den Hof bestolen van haar giropasje. De vrouw had s morgens op het winkelcentrum bij een geldautomaat gepind. Vanwege de lichtinval van de zon moest ze schuin voor het schermpje gaan staan. Mogelijk heeft toen iemand gezien welke pincode de vrouw intikte. Daarna is de vrouw gaan winkelen. In een supermarkt werd ze aangesproken door een vrouw. Deze vroeg de vrouw haar te helpen bij het uitzoeken van bepaalde chips. s Avonds, toen zij weer thuis was, bemerkte zij dat de pinpas uit haar portemonnee verdwenen was. Inmiddels was er ook al fl 2.300,= van haar girorekening verdwenen.

Veldhoven: Roodlichtcontrole
De politie van Veldhoven heeft donderdag tussen 7.45 en 9.30 uur op drie kruisingen roodlichtcontrole gehouden. Er zijn 6 verkeersdeelnemers bekeurd. De kruisingen waren: Kempenbaan De Run 2100 Provincialeweg, Provincialeweg Burgemeester van Hoofflaan en Kempenbaan De Run 5400 De Run 5300.

Deel: ' Politieberichten Eindhoven e.o. '
Lees ook