Politiebericht Eindhoven e.o. 20-09-2001
2e Persbericht 20 september 2001

Persberichten uit de regio:

Eindhoven: Verdachte van vernieling ruit aangehouden Op de Tongelresestraat is donderdagochtend rond 9.50 uur een 32-jarige Veldhovenaar aangehouden. De man wordt verdacht van het vernielen van een ruit van een pand op een bouwterrein aan deze straat. Hij is voor verder onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

Eindhoven: Auto gestolen
Vanaf de Hagenkampweg Noord is tussen woensdagavond 19.00 uur en donderdagochtend 7.45 uur een grijze Ford Escort met het kenteken DR-GB-28 gestolen.

Eindhoven: Verdachten vluchtten uit gestolen auto Op de Jan van der Heijdenstraat reed de politie donderdagmiddag een auto tegemoet. De bestuurder stopte meteen het voertuig toen hij de politie zag. Hij en een bijrijder namen de benen. Na een korte achtervolging kon de 16-jarige Eindhovense bijrijder rond 13.20 uur op de Drebbelstraat aangehouden worden. De bestuurder wist te ontsnappen. Uit onderzoek blijkt dat de auto afkomstig is van diefstal en/of verduistering. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau voor verder onderzoek.

Nuenen: Inbraak in bedrijf
In een bedrijfspand op de Pinckart is tussen woensdagavond 18.00 uur en donderdagochtend 8.30 uur ingebroken. Uit het pand wordt een computer vermist. De dader kwam binnen door een deur aan de voorzijde van het gebouw open te breken.

Oirschot: Inbraak in woning
Uit een woning aan den Bongerd is in de nacht van woensdag op donderdag een tas en een attachékoffer gestolen. Hoe de dader is binnengekomen is onbekend. De attachékoffer werd in de tuin teruggevonden en de tas op de Kempenweg. Tot nu toe wordt een bankpasje vermist.

Veldhoven: Inbraak in bedrijf
Uit een bedrijfspand aan de Pleintjes zijn donderdagochtend een server en vier werkstations gestolen. De dader is binnengekomen door een deur aan de voorkant van het pand open te breken.

Oirschot: Snelheidscontrole
Op de Spoordonkseweg zijn donderdag tussen 10.40 en 13.00 uur 241 voertuigen op snelheid gecontroleerd. Hiervan reden 47 bestuurders harder dan de toegestane snelheid. De hoogst gemeten snelheid is 78 km/u.

Valkenswaard: Verdachte onder verzet aangehouden Op de Markt is donderdagochtend rond 10.30 uur een 22-jarige man uit Valkenswaard aangehouden. Hij gedroeg zich zeer agressief tegenover de politie en sloeg om zich heen. De man is voor verder onderzoek overgebracht naar het bureau.

Valkenswaard: Zakkenrollerij
In een winkel aan de Handwerkstraat is donderdagmiddag tussen 14.30 en 14.45 uur een 54-jarige vrouw uit Valkenswaard het slachtoffer van een zakkenroller geworden. De vrouw had haar tas aan een winkelwagentje gehangen. Toen ze iets uit haar tas wilde nemen bemerkte ze dat haar portemonnee met diverse pasjes en een geldbedrag van ongeveer 85 gulden was weggenomen.

Deel: ' Politieberichten Eindhoven e.o. '
Lees ook