Politiebericht Flevoland: district Noord 1-10-2001 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Saskia van Bruinessen, 0320-211215

Aanhouding
EMMELOORD De politie kreeg zondagmiddag een melding van een man die met een mes op de Pallasstraat stond. Ter plaatse troffen de politie een 46-jarige man uit Emmeloord aan. Volgens verklaringen had hij een 46-jarige vrouw en een 22-jarige man (beiden uit Emmeloord) bedriegd. De vermoedelijke oorzaak van de bedreiging ligt in de relationele sfeer. Tijdens zijn aanhouding verzette de verdachte zich. Hij is geboeid overgebracht naar het politiebureau en voor nader verhoor ingesloten. Het mes is in beslag genomen.

Ongevallen
ENS Op de Ramsweg vond zondagochtend een aanrijding plaats. De 18-jarige bestuurder uit Emmeloord reed over de Ramsweg in oostelijke richting. In de bocht raakte hij volgens zijn verklaring de controle over zijn stuur kwijt en kwam tot stil stand tegen een boom in de berm. Hij en zijn twee inzittenden een 17-jarig meisje en een 13-jarige jongen uit Nagele raakten gewond (letstel onbekend). En oplettende buurtbewoner ving de gewonden op totdat de ambulance ter plaatse was. De drie werden door de GGD-ambulance naar het ziekenhuis in Emmeloord overgebracht. De auto was total loss en is afgesleept.

LELYSTAD Op zondagmiddag vond op de Houtribweg een kopstaartbotsing plaats. Een 33-jarige man uit Mierlo reed met zijn auto op de rechterrijbaan (vanaf de A6) achterop de auto van een 29-jarige automobilist uit Koudum. Volgens verklaringen remdde de 29-jarige af voor een file. De 29-jarige en zijn inzittende kwamen met de schrik vrij, maar de bestuurder uit Mierlo en zijn 29-jarige inzittende (uit Helmond) zijn met onbekend letstel per GGD-ambulance overgebracht naar het Zuiderzeeziekenhuis te Lelystad. De brandweer was ter plaatse om de weg vrij te maken. De twee autos zijn afgesleept. Het verkeer vanaf de A6 is omgeleid via de Binnenhavenweg of terug naar de A6.

Deel: ' Politieberichten Flevoland district Noord '
Lees ook