Politiebericht Flevoland: Flevoland 23-03-2000 Dagelijkse persberichten
Stafdienst communicatie, 036 5383848

Aanrijdingen in de mist
ALMERE Op de A27 hebben zich vanmorgen twee aanrijdingen voorgedaan. Bij de eerste aanrijding was een tiental voertuigen betrokken, bij de tweede een vrachtwagen en drie personenautos. Niemand raakte gewond. De A27 werd afgesloten vanaf het knooppunt A6 richting Utrecht.
Brand bij school
ALMERE Bij een school aan de Amsterdamweg heeft gisterenavond een brandje gewoed. Een zonnescherm is volledig in vlammen opgegaan. De brandweer heeft de brand geblust, de oorzaak van de brand wordt door de politie onderzocht.

Automobilist onder invloed
LELYSTAD Een 49-jarige man uit Lelystad is gisterenavond aangehouden op de Tjalk. Hij werd verdacht van rijden onder invloed. De blaastest op het bureau wees 850 ug/l uit. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.
Gewonde bij aanrijding
MARKNESSE Bij een botsing op het fietspad langs de Marknesserweg is gisterenmorgen een 14-jarig meisje uit Marknesse gewond geraakt. Ze fietste in een grote groep. Een 16-jarige bromfietser uit Blokzijl wilde de groep inhalen, maar hij raakte daarbij het meisje. Ze viel en kwam met haar hoofd op het wegdek terecht. Met vermoedelijk een hersenschudding is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis in Zwolle.

Deel: ' Politieberichten Flevoland '
Lees ook