Politiebericht Friesland: Friesland 13-09-2001
Politieberichten van donderdag 13 september (07.00 - 13.00)

Augustinusga: aanrijding
Woensdag vond om 13.30 uur op de Uterwei een aanrijding plaats tussen een tractor en een vrachtwagen. De aanrijding ontstond toen de vrachtwagen, bestuurd door een 29-jarige inwoner van Augustinusga, de tractor, bestuurd door een 17-jarige inwoner van Drachten, wilde inhalen. Juist op dat moment sloeg de tractor linksaf, waarna een aanrijding volgde. Beide bestuurders werden voor onderzoek per ambulance naar het ziekenhuis in Drachten vervoerd. De tractorbestuurder bleek een gebroken neus te hebben.

Kootstertille: inbraak auto`s
In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken in een auto de stond geparkeerd aan de Frisostrjitte. Ontvreemd werd een radio-cdspeler. Aangifte is gedaan door een 37-jarige inwoner van Kootstertille. In dezelfde nacht is ingebroken in een auto die stond geparkeerd aan de Casimirstrjitte. Ook nu werd een radio-cdspeler gestolen. Aangifte is gedaan door een 19-jarige inwoner van Kootstertille.

Gorredijk: inbraak woningen
In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken in een woning aan de Helling. Men kwam via de zijkant de woning binnen. Ontvreemd werden o.a. een Friese staartklok, een gsm en twee horloges. Aangifte is gedaan door een 81-jarige inwoner van Gorredijk. In dezelfde nacht is in dezelfde straat ingebroken in een andere woning. Men heeft het slot verbroken. Ontvreemd werd radio- en videoapparatuur. Ook werd de auto meegenomen. Dit betreft een grijze Volkswagen Golf met het kenteken JR - XH - 14. Aangifte is gedaan door een 66-jarige inwoner van Gorredijk.

Bureau Communicatie, telefoon 058 - 880 8272

Deel: ' Politieberichten Friesland (07.00 - 13.00) '
Lees ook