Politiebericht Friesland: Friesland 20-08-2001
Politieberichten van 20/8 (07.00 uur t/m 13.00 uur)

Joure: snelheid
Maandag omstreeks 03.10 uur reed een bestuurder van een personenauto met een snelheid van 175 kilometer per uur over de Rijksweg A6 onder Joure, terwijl aldaar een snelheid van 120 kilometer is toegestaan. De bestuurder, een 27-jarige inwoner van Drachten kreeg een bekeuring en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Dokkum: banden leeg
Toen de politieagenten vannacht omstreeks 00.45 uur van het bureau wilden wegrijden, bleek dat de rechter voorband van hun voertuig leeg stond. Een nadere controle wees uit, dat van vier politievoertuigen, die bij het politiebureau stonden geparkeerd, het ventiel uit de rechter voorband was gedraaid. Nadat de banden weer op spanning waren gebracht, konden de agenten hun patrouille vervolgen.

Scharnegoutum: inbraak bedrijf
Van zondag op maandag werd ingebroken in een bedrijf aan de Trekdyk. In eerste instantie werd een ruit vernield en daarna een toegangsdeur. Uit het pand werden een kluis en een geldlade uit een kast weggenomen. In de kluis zaten 6 kentekenbewijzen en sleutels van personenauto`s. In de geldlade lag een paar honderd gulden. De kluis werd volledig intact teruggevonden nabij de kruising Speasterdyk Easgewei onder Sybrandaburen. De eigenaar, een 44-jarige inwoner van Scharnegoutum, heeft aangifte gedaan.

Leeuwarden: dealster aangehouden
Maandag omstreeks 11.15 uur werd op de Tweebaksmarkt een 33-jarige inwoonster van Dokkum aangehouden ter zake dealen van drugs. Zij was in het bezit van 5.85 gram heroïne in voorverpakte hoeveelheden. De drugs, alsmede een geldbedrag, werden in beslag genomen. De verdachte werd overgebracht naar het bureau. Na het opmaken van een proces-verbaal, werd de vrouw weer in vrijheid gesteld.

Bureau Communicatie: 058 - 880 8272

Zoekwoorden:

Deel: ' Politieberichten Friesland snelheidsovertreder bekeurd '
Lees ook