Politie Gelderland-ZuidMr. Van Coothlaan 45,
Postbus 11, 6600 AA Wijchen
Telefoonnummer (024) 648 77 42
Faxnummer (024) 648 77 89


Datum Dinsdag 4 maartDISTRICT STAD NIJMEGENAuto's gestolen

Gisteren is vanaf de Waldeck Pyrmontsingel een grijze Nissan met het kenteken DG-FS-47 gestolen. Aangifte deed de 69-jarige eigenaar uit Nijmegen.
Gisteren is vanaf de Nassausingel een rode Volkswagen Golf met het kenteken TH-18-ZV gestolen. Aangifte deed de 48-jarige eigenaresse uit Nijmegen.
In de nacht van zondag op maandag is vanaf de Voorstadslaan een witte Honda Civic gestolen. Aangifte deed de 20-jarige eigenaar uit Nijmegen.
Vanaf de Dr. Kuyperstraat is afgelopen nacht een blauwe Volkswagen met het kenteken 85-BD-GS gestolen. Aangifte deed 42-jarige inwoner van Nijmegen.
Vanaf de Caesarstraat is afgelopen nacht een blauwe Volkswagen met het kenteken 37-GP-JS gestolen. Aangifte volgt nog.


Jongens aangehouden voor mishandeling

Afgelopen nacht zijn op de Broerstraat twee inwoners van Nijmegen, 17 en 19 jaar oud, aangehouden. Zij zouden een 21-jarige inwoner van Nijmegen mishandeld hebben. Er zou een woordenwisseling zijn ontstaan waarna het tweetal de 21-jarige geslagen heeft. Beiden zijn overgebracht naar het politiebureau waar proces-verbaal tegen hen is opgemaakt. De 21-jarige Nijmegenaar deed aangifte van mishandeling.


Weurt- bedrijfsinbraak

Afgelopen weekend is in een schuur van een bedrijf aan de Reekstraat ingebroken. Door het slot van een deur te forceren zijn de dieven het pand binnengekomen. Uit de schuur is gereedschap gestolen. Aangifte deed de 58-jarige bedrijfseigenaar.

Bedrijfsinbraak
In een bedrijf aan de Dommer v. Poldersveldtweg is afgelopen weekend ingebroken. Door een ruit in te slaan zijn de dieven het pand binnengekomen. Uit het pand is onder andere een computer gestolen. Aangifte deed een 26-jarige inwoner van Nijmegen.


DISTRICT TWEESTROMENLAND

Beuningen- woninginbraak

Afgelopen nacht deed een29-jarige inwoner van Beuningen aangifte van diefstal uit zijn woning aan De Kling. Vermoedelijk is er afgelopen weekend ingebroken waarbij een DVD-speler is gestolen. De dieven zijn via een deur de woning binnengekomen.
DISTRICT DE WAARDENBeusichem- woninginbraak

Afgelopen weekend is in een woning aan het Versendael ingebroken. Door een raam te forceren zijn de dieven de woning binnengekomen. Uit de woning is onder andere een TV gestolen. Aangifte deed de 37-jarige bewoner.


Culemborg- auto gestolen

Gisteren is vanaf de Parallelweg Oost een zwarte Opel Corsa met het kenteken XL-32-NT gestolen. Aangifte deed de 40-jarige eigenaar uit Culemborg.
Tiel - Tielenaar overvallen

Een 35-jarige Tielenaar reed dinsdagmorgen rond 03.00 uur in zijn auto over de Rijksweg A15 ter hoogte van de afslag Wadenoijen/Tiel. Daar werd hij tot stoppen gedwongen door een bestuurder van een rode auto. Op de vluchtstrook werd hij uit zijn auto getrokken en gedwongen achterin te stappen en werd hij bedreigd vermoedelijk met een vuurwapen. Hij moest de overvallers de weg naar zijn woning aan de Lingedijk wijzen. Daar gearriveerd werd hij gedwongen de woning te openen. In zijn woning lag nog een 41-jarige Tielenaar te slapen. Die werd gewekt. Beiden werden vastgebonden. Uit de woning is een horloge, een videocamera, een bedrag van meerdere honderden euro's, sieraden en zijn meerdere bankpasjes gestolen. Ook de auto van de 35-jarige Tielenaar, een blauwe Mercedes met kenteken 61-LK-DZ. De Tielenaar heeft aangifte gedaan en de politie stelt een nader onderzoek in.Voor meer informatie over bovenstaand bericht kan contact worden opgenomen met Piet Versteegt. Tel: 06-53 71 55 65.
Tiel- ongeval met letsel

Gistermiddag is op de kruising Rivierenlandlaan/ Burgemeester Meslaan een aanrijding ontstaan tussen een 73-jarige automobilist uit Tiel en een 83-jarige fietster uit Tiel. De automobilist reed over de Burgemeester Meslaan en kwam uit de richting van Drumpt. Vermoedelijk verleende de automobilist op de kruising geen voorrang aan de fietster waardoor een aanrijding ontstond. Door de aanrijding kwam de fietster ten val. Zij liep beenletsel op en is voor behandeling overgebracht naar het Rivierenland ziekenhuis.


Tiel- woninginbraak

Afgelopen nacht is in een woning aan de Goudenregenstraat ingebroken. Via een deur zijn de dieven de woning binnengekomen. Uit de woning is geld gestolen. Aangifte deed de 35-jarige bewoner.


Brenda van der Pal; GSM 06- 53 22 01 57/ afdeling Communicatie
Politie Gelderland-Zuid, Mr. Van Coothlaan 45, Postbus 11, 6600 AA Wijchen Telefoonnummer (024) 648 77 42 Faxnummer (024) 648 77 89 ---- --


Deel: ' Politieberichten Gelderland-Zuid 04-03-2003 '
Lees ook